The Newsroom Dizi Konusu

Haber sunucusu Will McAvoy zorunlu olarak ayrıldığı izinden döndüğünde ekibinin başka bir program için çalışmaya geçtiğini fark eder. Bu nedenle yokluğunda kanala katılan yeni takım üyeleriyle çalışmak zorunda kalır... The West Wing'in yaratıcısı ve The Social Network ile Moneyball'un senaristi Aaron Sorkin'in yarattığı The Newsroom gece haberlerini hazırlayan ve sunan insanların kamera arkasında kalan yaşamlarını gözler önüne seriyor. Bir haber sunucusuna (Jeff Daniels), haber programının yapımcısına (Emily Mortimer) ve haber program ekibine (John Gallagher, Jr., Alison Pill, Thomas Sadoski, Olivia Munn, Dev Patel) odaklanan dizi bir yandan şirketle ilgili ve ticari engellerle uğraşırken diğer taraftan iyi haberleri Don Kişotvari bir tavırla hazırlayıp sunmaya çalışan insanların hikayesini anlatıyor.
Yapımcı: Aaron Sorkin , Alan Poul , Scott Rudin , Favori: 58 kullanıcının favori dizisi Diziyi İzleyenler: 85 kullanıcı The Newsroom dizisini izledi Diziyi Ekleyen: emma23