Ruhuma Asla
Majdnem Szüz / Virtually A Virgin
-
Filmi Oylayın:
-
Sinemalar.com Puanı:6.2/10
-
Yapım:
-
Tür:
-
Yönetmen:
-
Senaryo:
-
Yapımcı:
-
Görüntü Yönetmeni:
-
Müzik:
-
Dağıtım:
-
Süre:1 saat 58 dk
-
Gösterim Tarihi:22 Ağustos 2008 (Türkiye)
-
Ruhuma Asla Oyuncuları
Boroka Arva, henüz 18 yaşına girmiştir. En büyük hayali yaş gününü beş yıldızlı bir otelde kutlamaktır. Erkek arkadaşı Janos, otelde yaşlı ve zengin erkeklerin Boroka’ya nasıl baktıklarını farkedince kendisine olan sevgisini kullanarak bir pezevenke satar. O artık küçük bir hayat kadınıdır. Boroka aşk ve emek arasındaki hayati tercihini kimden yana kullanacaktır?
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar
- 1
- 2
- 3
-

film kızın başına gelenlerden dolayı çok acıklı ama sonu çok güzel kız mutlu sonu buluyor ama türklere de hakaret edilmiş çok ayıp
-
filmi bu kanal 8'de izleme imkanım oldu .Paspas arkadaşımızın yorumunu okudum,filmde kızın şöförler ile olan sahnesinde gözümden kaçan Türk yazısını okumadım.Bu durumda yorumlara katılıyorum yönetmenin butür seneryoya Ülkemizi karıştırmasını ve Türk şöförlerini bu denli kötü göstermesini şiddetle kınyorum.
-
her şeyin dışında bir türk olarak sinir bozucu buldum yönetmenin türkleri sevmediği çok açık. gayet kötü gösteriliyor filmi izleyenlere. bunu açıklayabilmek için izlemeyenler için sahneyi anlatıyım. kötü yola düşürülen otoban kenarında müşteri bekliyor. bi kamyonlan anlaşıyor. tek kişi adına kamyon işini görmek için kampa götürüyor ve orda biton kişi sırayla kıza çullanıo. evet sinirlendiğim noktada şu böle bi sahne gerekiyorsa film için önemliyse bu sahnenin kahramanları kendi ülkesindende olabilir burdan çıkan mana için bir millete gerek yok ama kamyonun üzerinde koskocaman türk logistik yazmakta. o kadr kocaman bi yazıki herkesin gözüne sokmak istio. bizde öle şey olmaz kesinlikle demem her millette iyi kötü insan bulunur ama burda o kadr kocaman yazmakla işte bunlar türk bunu yapan türkler, türkler böyle mesajı çizilio. ve bizi çok ilkel bir karekatür olarak yansıtmaya devam edilio. kamyoncuların olduğu kampta et pişirilio ve herkes elleriyle mıncır mıncır yiyo. altta türkülerimiz bizim adamlar ayı gibi ortalıkta höpür höpür dans edio. vbiri kıza binio biri inio. ve filmde kız bir çok kişiye satılmasına rağmen en iticinin türk olması özellikle istenmiş. çirkin dil hareketleri kızı çirkin çirkin yalaması falan. filmi kınadım tarafsızlıktan çok uzak. kamyoncuların hangi milletten olduğu yazılmasa ama böle figürler çizilse yine sorun diil. ama öle fişler gibi koskocaman türk olmuyo. hepimizi böle zannediolar herhalde. sinirliyimm sinirliyim çok sinirliyim anlıcanız.
-
çok haklısın paspas
-
ayrıca kamyon plakası da dikkatimden kaçmadı benim. cdden snki sdce mangalda et kabadayı dansı = türk demek. ayh hatrlamak bile istemiorm.zaman kaybıydı.salonu terkeden bi sürü kişi olmştu
-
-
vasat bir film. konu ilginç değil işleniş ilginç değil böle filmde hiç bi yere götürmeyen gereksiz sahneler mevcut
-
bu filmi ailemle izlemeye gitmiştim...ve gerisini siz düşünün...başları bayağı bir erotikti..fakat daha sonra filmin asıl türü olan drama geçildi..izlemek isteyenler veya merak edenler gidebilir.NOT:(AİLENİZLE ASLA):)
-
filmin fragmanını izlemedin galiba ya filmin afişi o damı uyandırmadı seni .filmde 16 yaş sınırı vardı aileyle izlenilecek bir film değildi. :)
-
-
birileri bu filmin senaristine Türkler'in sürekli hayat kadınlarını ..ken şerefisiz insanlar olmadığını anlatsın!!!! Türkiye'yi ve Türkler'i aşağılayan iğrenç bir film.yazıkLar oLsun!
-
Borokanın sonunda ne yapacağını merak ettim
-
filmi ilk üç günde 6 kopya ile 500 kişi izlemiş.yeni bir dağıtım şirketi olan tiglon daha iyi filmler dağıtmasını umuyorum
-
SAYILARA TAKILMAMAK GEREK, FİLM DEĞİŞİK BİR FİLM SONUÇTA.. HER ZAMANDA HAFTADA 10 BİN İZLEYİCİ YAPAN FİLM ÇIKMAZKİ..
-
-
Bana bir önyargı oluşturdu sanki ''gidilebilecek bir film'' değilmiş gibi.yorumum gidip de beğenenler için yanlış bir anlam teşkil edebilir ama ben ilk bakışta filmin oluşturduğu önyargıyı da paylaşmak istiyorum.Basit bir film gibi geldi hani gitmek istediğiniz filme bilet almış olursunuz- ve ne aksi ki kredi kartıyla çekmişsinizdir- son anda yanlış bir filme baktığınızı görürsünüz paranıza kıyamaz ve girersiniz işte karşınızda ''ruhuma asla'' beğenmek de size kalır beğen(e)memek de..
-
neden bilmiyorum bana çok güzel bir filmmiş gibi geldi. kesinlikle gitmeyi istiyorum. zaman kaybı olacağını sanmam.
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar











