95 Dak.
Tamer Karadağlı , Doğa Rutkay , Necmi Yapıcı , Murat Serezli , Buket Dereoğlu
95 Dak.
Tamer Karadağlı , Doğa Rutkay , Necmi Yapıcı , Murat Serezli , Buket Dereoğlu
1960’lı yılların sonlarında, dünyadan çok uzakta bulunan bir galakside bulunan bir gezegen yok olmak üzeredir. Bu gezegende bulunan bebeklerden 2 tanesi özel kapsüllerle dünyaya gönderilir. Bir tanesi Amerika’ya düşer, diğeri ise Türkiye’ye. Bizim hikayemiz Türkiye’ye düşen kapsülle başlar. Bu kapsül Küçükköy isimli bir kasabaya, çiftçilikle uğraşan bir Abdullah ve çiftin bahçesine düşer. Daha once 3 kez düşük yapmış olan çiftin çocukları yoktur. Bu çocuğu kendi çocukları gibi büyütürler ve bunu çocuk da dahil herkesten gizlerler.
Ekber adını verdikleri çocuğun çok özel güçleri vardır. Uçabilir, gözlerinden ışın çıkarabilir, nefesiyle istediği şeyi dondurabilir, nesnelerin arkasını görebilir ve çok uzaktan gelen sesleri duyabilir. Bu özelliklerini insanlar öğrenirse Ekber’i ellerinden alacaklarından korkan anne baba yıllar boyu Ekber’i baskı altında tutarak bu özelliklerini başkalarının yanında kullanmasını engellerler.
Ekber’in çocukluk aşkı Zeynep uzun süredir İstanbul’dadır ve tek hayali bir gün memleketi Küçükköy’e dönmek ve orada öğretmenlik yapmaktır. Zeynep’in Küçükköy’e dönmesi ile birlikte Ekber’in de hayatında yeni bir dönem başlayacaktır. Zeynep’e ilgi duyan ünlü medya patron Semih Cansöken Zeynep’in tekrar İstanbul’a dönmesini istemektedir. Bunun için ortak arkadaşları Alev’i görevlendirir ve Alev Zeynep’i dönmeye ikna etmek için Küçükköy’e gelir. Küçükköy’de yaşayacakları trajik bir olay neticesinde Ekber afişe olur ve artık t üm dünya onun bu özelliklerini öğrenecektir.
heralde ne kadar berbat bir film çekebiliriz demişler ve bu filmi ortaya çıkarmışlar kendinize eziyet etmek istiyorsanız gidin izledikten sonra ne kadar sevmediğim insan varsa hepsini yolladım filme artık konuşmuyoruz kurtuldum hepsinden
YA BÖYLE FİLM OLUR MU? SİNEMA SEYİRCİSİYLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ? HANGİ FİLMİ YAPARSAK YAPALIM İZLENİR MANTIĞIYLA LÜTFEN HAREKET ETMEYİN. REZALET BİR FİLM. BEN FİLM ÇEVİRSEM BU FİLMDEN DAA FAZLA İZLEYİCİ TOPLARIM. YAZIK TÜRKİYE DE KAMERA BAŞINA GEÇEN HERKES YÖNETMEN OLUYOR. BİLİNÇLİ BİR İZLEYİCİ KİTLESİ NE YAZIK Kİ YOK. O YÜZDEN ABUK SABUK FİLMLER GİŞE REKORU KIRIYOR. KALİTELİ YABANCI FİLMLER TÜRKİYEDE NEDEN YETERİNCE SİNEMALARDA İZLENMİYOR. NEDENİ TABİ Kİ SİNEMA İZLEYİCİSİNİN YETERLİ BİR FİLM KÜLTÜRÜNE SAHİP OLMADIĞIDIR.
Süper Türk, süper saçmalamışlar, yorum yazmaya değmez, sadece babanın yeşil taşla oğlunu terbiye etmesi değişikmiş. Devamını da çeksinler de iyice zarar ziyan etsinler.
Tamer Karadağlı Ferhunde Hanım dizisinden sonra çok denemeler yaptı ama şahsi görüşüm bence hiç olmadı. Çok itici.
şaka gibi...
berbat ötesi :)
-kızıl ötesi bunu beğendi :)
olağan üstü kötü bir film HAni meşhur IMDB TOP 250 listesi var ya bizde en berbat( kötü ) TOP 100 Yapsak kesinlikle listeye girer ilk 10 zorlar
tamer karadağlı türkiyenin gelmiş geçmiş en berbat filmi ünvanını almak için çok çalışmış. bir film ancak bu kadar saçma yapılabilirdi.filmin sonuna bakılırsa 2. sini de yapmaya niyetliydi ama çevresindekilerden birileri bunu yapmamasının söylemeli kendisine.