Kötü Kızlar
Bad Girls From Valley High
|
|
-
Filmi Oylayın:
-
Sinemalar.com Puanı:5.9/10
-
IMDB Puanı:
-
Yapım:
-
Tür:
-
Yönetmen:
-
Senaryo:
-
Senaryo (Kitap):
-
Yapımcı:
-
Görüntü Yönetmeni:
-
Müzik:
-
Süre:1 saat 24 dk
-
Gösterim Tarihi:13 Mayıs 2004 (Türkiye)
-
Kötü Kızlar Oyuncuları
Korku ve komediyi içinde barındıran bir gençlik filmi...
Korku ve komediyi içinde barındıran bir gençlik filmi olan 'Kötü Kızlar' bu akşam Kanal D'de ekrana geliyor.
Hobileri arasında sadece internet ve alışveriş yer alan, tüm erkeklerin ilgisini kazanmış, sevmedikleri tek şey ise rekabet duygusu olan üç liseli güzel kız Danielle (Julie Benz), Tiffany (Nicole Bilderback) ve Brooke (Monica Keena,) sınıfa yeni gelen arkadaşlarını ortadan kaldırmak için acımasız bir plan uygulamaya başlarlar. Yeni gelen arkadaşlarla başı çıkmanın yolunu ise gizli metotlarda ararlar. Ancak yaptıklarının cezasını çok ağır ödeyeceklerdir. Geleceğe Dönüş'ün çılgın doktoru Christopher Lloyd eşliğinde, komedi ve korkunun harmanlandığı bu filmi sakın kaçırmayın!
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar
- 1
- 2
- 3
-

ne iyi nede kötü demiyorum çünkü kötüydü boş zaman kaybı...sıkıldım yaaa bu filimde...
-
bence berbat bir film. imdb den aldığı puanı hakediyor. ama malesef bazılarımız sinemadan anlamadığı için siteden 5.9 almış ...
-
-
Çok eğlenceliydi ya çok güldüm ama sonuna doğru uyumuşum bakamadım sonuNnaa..:((
-
Tvde izlemiştim korku filmiyle bir alakası yoktu tam tersi komik olmuş. Hele son sahneleri dahada eğlenceliydi oyunculuklarıda beğendim özelliklede Christopher Lloyd çok iyiydi ama çok sıradan bir konuya sahip bu yüzden sadece boş zamanlarda gülmek eğlenmek için izlenir o kadar puanım 10/4.7
-
ben de tvde rastladım cnm sıkılodu izledim çok kötü diil çok güzel de diil sadece bi yeri çok saçma tamam kızın hayalet olmadığı belli oldu ama fotolarda kafası neden çıkmıodu?
-
geçende televizyonda rasladım izledim güzeldi gerçekten komikti zaman öldürmek için ideal bir film:))
-
bu fime hep tv de denk geliyorum ve denk geldikçede izliyorum.. geçen gün izledimm tekrar. ve yine gecemi iyi dğerlendirdim diye düşünüyorum... bence konusu bakımından iyi bir film olmuş. tamam çok çok şahane diyemem ama genede güzel... izlerseniz iyi vakit geçirirsiniz... Julie Benz in oyunculuğu çok çok iyi hep beğenmişimdir onu...filmin konusu kötü bir kızsınız ve yaptıklarınızın eninde sonunda size geri döneceğini yanınıza kar kalmayacağınızı bildiğinizdir. ve bu yüzden bir çok hata ve malesef ceza çektiğinizdir. neyse bu filmi seviyorum izliyecek olursanız izleyin derim ;) tek beğenmediğim ksım sonudur çok yapmacık olmuş ama o kadar da kusur sorun etmiyorum .)
-
çok da güzel bi film deil sadece geçen gün zaman geçirmek içi izledimm
-
filmi izledim,tam anlamıyla komedi bombasıyıdı,çoğu yerde gülmekten gözyaşları bile aktı resmen,sıkılmadan izleyebilirsiniz,9/10
-
film iyi değildi.bence çok sıkıcıydı.karşınıza çıkarsa izlenebilir ama sadece zaman kaybı olur.öyle açıp izlemeye değmez.
-
Dün tvde izledim bence ne ii ne kötü bi filmdi..oyuncular falan iidi ama konusu saçmaydı..ımdb düşk vermiş bence 10/5 veriyorum..rast gelirseniz izleyin yoksa açıp seyredilecek bi film deil..
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar










