Şamar Oğlanı
Dan In Real Life
-
Filmi Oylayın:
-
Sinemalar.com Puanı:7.2/10
-
IMDB Puanı:
-
Yapım:
-
Tür:
-
Yönetmen:
-
Senaryo:
-
Yapımcı:
-
Görüntü Yönetmeni:
-
Müzik:
-
Dağıtım:
-
Süre:1 saat 38 dk
-
Gösterim Tarihi:18 Ocak 2008 (Türkiye)
-
Şamar Oğlanı Oyuncuları
Dan Ashburn (Carrel) yalnız bir baba ve yazılarında sorunları olanlara öğüt veren ünlü bir köşe yazarıdır. Bir aile toplantısında tanıştığı Beth’e (Binoche) aşık olur. Beth güzel, zarif ve eğlencelidir ancak ortada bir sorun vardır: Beth Dan’in erkek kardeşinin kız arkadaşıdır! Bu durumda acaba Dan okurlarına verdiği öğütleri kendisine uygulayabilecek midir?
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar
- 1
- 2
- 3
-
bir kadının kardeşi kardeşe düşürebileceği bir film.aşk,kıskançlık,babalık konularının işlendiği bu filmi ben beğendim.karısının ölümünden 4 yıl geçmiş olan Dan tam yeni biriyle tanışıp ona aşık olurken bu kadın kardeşinin kız arkadaşı çıkar...devamını filmi izleyerek takip etmek daha iyi olur :) -
şamar oğlanı...filmin ismini ne alaka çevirmişler demiştim. ama seyredince adamın hayata karşı sürekli tokat yeme halini düşünüp ticari bir amaçla iş yapar diye konulmuş herhalde.kocaman bir ailedeki yalnız adam hikayesi.eğlenceli,kafa yormayacağınız,ailece izlenebilecek bir pazar filmi.iyi seyirler.
-
Steve Carell dediğim gibi her rolü oynuyor adum yahu :) en sevidğim ounculardan biri! filmi gerçekten çok sevidm ben! dane cook cuk diye oturmuş rolüne ama filmin sonuna da başına da ortasına da kısaca her yerine şaşırdım çünkü olaylar tahmin edilemeyecek gibiydi hep ne olacka diye içim içimi yedi durdu . filmi çok çok sevdim ben ve herkese tavsiye ederim. steve carell yine harikulade bir iş çıkarmış. adam ne yapsa izleniyor :)) bu da artık onun yaptığı en sevdiğim filmlerden biri olarak kaldı aklıma eğer vaktiniz varsa filmi izleyin cidden pişman olmazsınız :)
-
ben bu kadar iyi ve hoş bir film beklemiyordum.son yılların en sevimli filmlerinden gerçekten.izlenmesi şart.çünkü çok keyifli bir macera, her sahnesi keyifle izleniyor ve her duyguyu yaşatıyor.sonu biraz klişe gibi sanki ama herhalde kötü bir sonla bitirip seyirciyi başkarakteri gibi depresif yapmamak için.5 yıldızdan 4,5 yıldız.hakediyor çünkü.
-
Filmın bu kadar guzel olacagını tahmıetmedım ama ınanırmısınız aynen bı korku fılmı gıbı 3 sahnesınde gerdı benı:) ozellıkle kadınla kuvette durdukları sahne , ve opusurken yakalandıkları sahede :)) . sonuç olarak guzel bı fılmdı vaktınız boşa harcamıs olmaz tavsıye ederım 8/10
-
DANE COOK un tam stılıne uyan bır fılm ıdare eder
-
steve carell'e bayılmamln bir nedenide bu film gerçekten
-
filme karşı garip bir önyargım vardı...sanki ticari amaçla yapılan bir film hissiyatı oluşturmuştu bende izlemeden önce...bugün juliette binoche'un yeni bir filmini kiraladım ve bu filme yorum yazmadığımı hatırlayıverdim :) evet,ben yanılmıştım,önyargım yersiz di...çünkü film gerçekten çok güzeldi...garip ve zor bir aşk hikayesi...traji komik bir durum :) steve carell yine iyi bir performans sergiliyordu...umutsuz ve komik aşık rolü çok yakışmıştı ona...juliette binoche her zamanki gibi gözkamaştırıcıydı...onun her gülümsemesi benim yüreğimin taaa en gizli yerlerini bile titretmeye yetiyor,onun kadar güzel gülümseyen kadın çok az sanırım bu dünyada...dahası çok da iyi bir oyuncudur...filmin banyo sahnesi hem çok komik hem çok...tanımı zor bir his...sıcak gibi...aşk gibi...güzel bir sekanstı işte :)) çok iyi bir romantik komediydi,kesinlikle tavsiye ederim :))
-
Yorumların giderek güzel mi olmaya başladı, yoksa bana mı öyle geliyor? Film kadar güzel bir yorum. Yazacak bişey kalmamış..
-
zaman zaman esiyor işte...yada bir gülücük herşeyi değiştirebiliyor...yorumları bile :) iltifatın için teşekkür ederim arkadaşım :)
-
-
Film yorumları gayet olumlu yönde.Bu filmi daha izlemedim ama en kısa zaman da izleyeceğim.
-
Tam Bir Romantik Komedi Örneği Ayrıca Steve Carell'in Filmde Bulunması Ayrı Bir Hava Katıyor. Aşkı Çok Güzel Anlatmışlar Gayet Beğendim Güzel Bir Eser Olmuş
- Tüm Yorumlar
- -
- Sadece detaylı yorumlar
















