İlgili Platform Sayfamıza Git

The Witcher Dizi Konusu

Rivialı Geralt (Henry Cavill), "witcher" denilen, para için canavarları öldüren özel güçlere sahip bir mutanttır. Nilfgaard imparatorluğunun topraklarını genişletmek istemesi nedeniyle içinde bulunduğu ülke kargaşa içindedir. Bu mücadelenin kurbanları arasında Cintra Prensesi Cirilla (Freya Allan) ile Geralt'ın kaderleri de çok geçmeden kesişecektir. Bu arada, Geralt'ın maceralarında başka bir figür daha ön plandadır: bir cadı olan Yennefer (Anya Chalotra).

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan kitap serisi "The Witcher", 2001 ve 2002'de video oyunlarına, filme ve TV dizisine uyarlanınca ülkesinde oldukça ün kazandı. 2019'da ise "The Witcher" sonunda İngilizce uyarlamasıyla Netflix'te seyirciyle buluştu ve ilk sezon daha çıkmadan ikinci sezon için yenilenmişti. "The Witcher" 3. sezonu 1. Kısım 29 Haziran 2023, 2. Kısım 27 Temmuz 2023 itibariyle Netflix'te yayına girdi.

Devamını Oku
Yapımcı: Tomek Baginski , Jason F. Brown , Sean Daniel , Lauren Schmidt , Favori: 77 kullanıcının favori dizisi Diziyi İzleyenler: 212 kullanıcı The Witcher dizisini izledi Diziyi Ekleyen: Adalente