Not: Seni Seviyorum - P.S. I Love You

Richard LaGravenese
Senaryo :
Richard LaGravenese, Steven Rogers
Oyuncular :
Gerard Butler, Hilary Swank, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow, Gina Gershon, Kathy Bates, Jeffrey Dean Morgan, James Marsters, Dean Winters, Nellie Mckay, Anne Kent, Brian Mcgrath, Sherie Rene Scott, Susan Blackwell, Michael Countryman
Yapımcı :
2 saat, 06 dk.
Gösterim Tarihi :
15 Şubat 2008

Özet

Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.

Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You

Holly’nin annesi (Kathy Bates) ve en iyi arkadaşları Denise (Lisa Kudrow) ve Sharon (Gina Gershon), Gerry’nin mektuplarının Holly’yi geçmişe mahkum ettiğini düşünüp endişelenmeye başlarlar ama aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır.
Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly evliliğe, dostluğa ve güçlü bir aşkın, ölümün nihailiğini yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönüştürebildiğine dair bu öyküde dokunaklı, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar.

Yorumlar (272)
Filme Yorum Yaz
Sayfa: 1 - 2 - 3 - 4 - > - >>
Tarih sıralı - Kullanıcı seviyesi sıralı
ceyyhun Kullanıcısının Avatarı
yorumu oylayın:(3) kişi
Çevrimiçiceyyhun, söylemiş
Yorum Puanı: 4.33, Tarih: 28.06.2008 18:55
filmi henüz izledim ve söyleyebilirim ki romantik filmlerden hoşlananlar kesinlikle kaçırmasın, 2 saat içinde insanı her türlü ruh haline sokuyor, bazı yerlerinde gülüp eğlenirken, bir başka sahnelerde hüzünlenip durgunlaşabiliyorsunuz, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı
cybilla Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışıcybilla, söylemiş
Yorum Puanı: 4.00, Tarih: 26.06.2008 15:35
ölüm, eşini kaybeden birinin gözünden ancak böyle güzel anlatılabilirdi.o kadar içten o kadar hayatın icinden ki.özellikle jeffrey dean morgan söyleyemediklerini gözleriyle konuşması ,hilary swank'ın acılı ve gerard butler'ın herşeyden espri hali getirmesi çok etkileyiciydi..hem gülümseten hem hüzünlendiren bir film.mutlaka izleyin.
SamaraMorgan Kullanıcısının Avatarı
ÇevrimdışıSamaraMorgan, söylemiş
Yorum Puanı: 4.00, Tarih: 25.06.2008 00:10
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri diyebilirim... üç defa izledim, şu an tekrar izleyebilirim... mükemmel... konusu çok güzel... insanın irlanda'ya yerleşesi geliyor :)... gerard her role yakışıyor zaten... bu role de çok yakışmış...
ivanovic Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışıivanovic, söylemiş
Yorum Puanı: 4.00, Tarih: 20.06.2008 15:52
bu kadar karışık duygular içinde başka bi film izlememiştim.. 2 dk ağlayıp 2 dk güldüm sora anlamsız baktığım sahneler oldu.. arada kopup benim başıma gelse dediim sora da aman allah korusun dediğim bölümler de oldu.. güzeldi ama bi daha izlemem, bi kez izlemek yetti..
zeynepaybike Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışızeynepaybike, söylemiş
Yorum Puanı: 2.50, Tarih: 18.06.2008 23:49
bu filmi ilk gösterime girdiğinde izlemiştim cok ama cok begendm hala oynuyo mu ya, hangi sinemalarda acaba tekrar izleyeblmek için neler vermezdim...
morphcam Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışımorphcam, söylemiş
Yorum Puanı: 4.50, Tarih: 17.06.2008 13:03
gerçekten d etkileyici bi film.genelde romantik komedileri pek beğenmem ama bunu beğendm gerçekten,yalan söylemiyorum.beni en çok etkileyen sahne holly nn yataktayken kocasının telefonundaki telesekreter kaydını dinlemesi oldu.ağlamadan izlenmeyecek bi film aramzda klsın ben bile ağladım.eğer romantik komedilerden(chick flick) sıkıldıysanız bi de bunu deneyin,pişman kalmayacaksınız.pişman kalırsanız gelin bana deyin ki ben bu filmi izledim ağlamadım da,hiç de beğenmedm fakat müzikleri güzel,oyunculuk iyi fln...bunu dedikten sonra bende sana bi daha izle derim ne diyim ki..tekrar izleyip tekrar aynı şeylerle gelirsen bana,e işte o zamn fena yaparım...fazla söze degerek yoktu aslında ama sağlık olsn...izleyenler izlemeyenlere tavsiye de bulunabilir.. p.s. guess what? . .saygılar,
nemesisnry Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışınemesisnry, söylemiş
Yorum Puanı: 4.50, Tarih: 16.06.2008 23:07
bence diğer filmlerden farklı geldi basrol oyuncusunu en bastan öldürdüler ve filmi dramatik hale getirdiler bir an kadının yerine koydum kendimi hoş sevgilim olmamasına rğmen tutkulu bır birliktelikte ve karsılıklı olmasın karsın ulasamıyorsunn cokk acı veriyor insana ölüm.film zaten bunun üzerinde duruyor en sonu o mektup sahnesi cok acıklıydı.ben cok etkilendim bu filmden belki de ölüm konusunda cok hassas olmamdan kaynklanıyor.bence muhakkak izleyin
Çevrimdışımathilda, söylemiş
Yorum Puanı: 4.80, Tarih: 16.06.2008 12:34
filmin afişi size de kasımda aşk başkadır'ı anımsatmıyo mu..? bu ilk eksisi filmin.. 2. eksisi: kadının resimdeki kadar güzel olmayışı hatta esas kadının sonradan çıkacağını bile düşünebilirdik tabi eğer senaryo belli olmasaydı.. 3. eksisi: özette olduğundan başka bir şey olmayışı. bazı filmler vardır her şeyi bilseniz bile ancak seyredince anlamlı olur, ama bu filmin özetini okumanız filmi özümsemeniz için yeterli.. 4. eksisi: nasıl bir kadın eşinin acısını hala yüreğinde taze hissederken başkasıyla bir şeyler yaşar?? çok anlamsız.5.: sıkıcı olması. 6.: annesi sonunda william'ın babaıyla tanışınca aralarında sanki önceden beri gelen bir samimiyet varmış gibi hissiyat uyandırıyo ama ne olduğu anlaşılmıyo, ya da birden aşık mı oluyo onlar da? tek yarım artısı: erkeklerin de bu kadar ince olabilceklerini işlemiş bir film olması..
Bu yoruma 3 cevap yazılmış - Cevap ver
yorumu oylayın:(4) kişi
Çevrimdışımathilda, cevap yazmış
Yorum Puanı: 4.50, Tarih:16.06.2008 12:38
bi de cenazeden sonra kadın eşinin telefondaki ses kaydını ard arda dinliyo orası güzeldi, duygusal bir sahne olmuş..
elifo3 Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışıelifo3, cevap yazmış
Yorum Puanı: 4.00, Tarih:26.06.2008 11:43
duygusal sahneler ön plandaydı zaten.. dediğin sahnede duygusallığı ön planda olan sahnelerden biriydi.. çok güzel bir aşkı konu ediniyor.. romantizm yaşamak isteyenlere tavsiye edebilirim..
Çevrimdışımathilda, cevap yazmış
Yorum Puanı: 4.00, Tarih:26.06.2008 22:11
bahsettiğim sahnenin haricinde pek duygusal gelmedi açıkçası bana ama herkesin zevki ayrı tabi ki..
alpgonzales Kullanıcısının Avatarı
yorumu oylayın:(4) kişi
Çevrimdışıalpgonzales, söylemiş
Yorum Puanı: 4.50, Tarih: 13.06.2008 20:13
ben çok fazla zevk almadım filmin kötülüğünden değil bu tür filmleri sevmememden dolayı
xxxmustafaxxx Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışıxxxmustafaxxx, söylemiş
Yorum Puanı: 4.60, Tarih: 12.06.2008 13:38
ben bu filmi nası kaçırmışım anlamıyorum.dvd si ne zaman çıkıyo bilgisi olan varsa sewinirim
forever-love Kullanıcısının Avatarı
yorumu oylayın:(6) kişi
Çevrimdışıforever-love, söylemiş
Yorum Puanı: 4.00, Tarih: 10.06.2008 16:39
okuldan kaçıp gittiğim filmlerden biri iyiki kaçmışım filme bayıldım bence güzel bi film olmuş arkadaşlarla epey konuştuk film hakkında
disikartal Kullanıcısının Avatarı
Çevrimdışıdisikartal, söylemiş
Yorum Puanı: 4.60, Tarih: 09.06.2008 16:55
muhteşem bi filmdi.. eşine bu kadar aşık olan ve öldükten sonra bile onun için birşeyler yapmaya çalışan bir adam.. uzun zamandır izlediğim en romantik film.. mutlaka izlemelisiniz..
tsinAYip Kullanıcısının Avatarı
ÇevrimdışıtsinAYip, söylemiş
Yorum Puanı: 4.80, Tarih: 05.06.2008 19:24
filmin girişi de çok güzeldi.oyuncularda çok iyiydi.
History-x Kullanıcısının Avatarı
yorumu oylayın:(8) kişi
ÇevrimdışıHistory-x, söylemiş
Yorum Puanı: 4.88, Tarih: 04.06.2008 23:46
film harikaydı diyebilirim anlatılan konu harikaydı. özellikle birbirlerinin değerlerini anlamakla zorluk çeken evli, nişanlı ve flört eden çiftlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden diyebilirim...
se7en Kullanıcısının Avatarı
yorumu oylayın:(6) kişi
Çevrimdışıse7en, söylemiş
Yorum Puanı: 3.00, Tarih: 01.06.2008 13:31
çok kötü bir açılış yaklaşık 20 dk sadece tek plan konuşma tartışma ve gerçekten komik olmayan bir açılış akabinde yine dram sosu abartılmış komedisi tutturulamamış bir romantik komedi denemesi işte ve hem romantik hem komedi olmayı beceremeyen bir film ..hilary swank ve gerard butler romantik komeditürü deneyip beceremedikleri bir çalışma olmuş... filmin beni etkileyen tek sahnesi gerry e veda gecesi sonrasında holly nin eve gelip telefon ederek telesekreterdeki gerrynin sesini dinleyerek uyuduğu sahne oldu gerisi gerçekten zaman kaybıydı filmin ...illede romantizm diyenlere iyi seyirler
Sayfa: 1 - 2 - 3 - 4 - > - >>
Tarih sıralı - Kullanıcı seviyesi sıralı
Doluluk oranı: %97,5
Not: Seni Seviyorum Resimleri
Not: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum ResimleriNot: Seni Seviyorum Resimleri
Not: Seni Seviyorum ile İlgili Gruplar
ABD yapımı filmlerde sevdikleriniz varsa bu konuda düşüncelerini paylaşmak isteyenleri grubuma bekliyorum(grupta sevdiğiniz amerikan yapımı filmleri...
bu filmi izleyip begenenleri grubuma beklıyorum...