kesinlikle benzeri türlerinden en azından farklı bir hikaye, hindistan geleneği harika bir baharat olmuş filme, matrak bir film olduğunu düşünüyorum, arada müzik ve dans unsurunun kullanılmasıda ayrı bir hava vermiş, ben de pek hind filmlerine sıcak bakmadığım için, ilk sahnede eyvah dedim, ama sonunda iyi ki izlemişim dediğim filmlerden biriydi. izlemenizi isterdim.
yahu gülmekten kırıldım ama herhalde seyretmeyi tercih ettiğim zamanla alakalı bir durumdu bu. normalde böyle filmleri sevmem ama buna bayıldım: hem de gülmekten... kız güzel oğlan zavallı. söylediği şeyler komik ama herşeyden sıkılmış amerikan toplumunda işe yarıyor. demek ki onların ihtiyacı olan şeyi anlamış. bir de bir kaç replik çok hoştu: "bu aralar hiç öğretmen filmi çekmedik." ya da topu topu bir cümle için film yıldızının (porno film)"çok fazla söz yazmışsın, ezberlemekte zorlandım." demesi. setyredince keyif alacağınızı düşünüyorum.
birkaç komik an barındırsa da -ki bunlar çoğunlukla porno film yönetmeninin yaptığı konuşmalar- vasata bile erişemeyen bir komedi filmi. "marisa tomei ve heather graham gibi iki yetenekli yıldızın bu filmde ne işi var?" diye sormadan edemiyor insan açıkçası.
The Guru
Sinepedi Katılımcıları