18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Most Film Konusu

moST, sekiz yaşındaki oğlunu köprü ihalesini aldığı demiryolu asma köprüsünde kendisiyle birlikte çalışmaya götüren bekar bir babanın hikayesidir.

Bir gün önce çocuk, trene binen, uyuşturucu bağımlısı bir kadınla tanışır. Köprüde baba makine dairesine girer ve oğluna yakındaki gölün kenarında kalmasını söyler. Bir gemi gelir ve köprü kaldırılır. Bir saat sonra gelmesi gerekir ama tren gelir.

Oğul bunu görür ve bunu göremeyen babasını uyarmaya çalışır. Tam karşıdan gelen tren yaklaşırken oğlu köprüyü indirmeye çalışırken asma köprü dişli işine düşer ve babayı korkunç bir seçimle baş başa bırakır. Baba daha sonra köprüyü indirir, dişliler çocuğu ezer.

Trenin penceresinden dışarı bakan uyuşturucu bağımlısı kadın dışında, trendeki insanlar bir çocuğun kendilerini kurtarmaya çalışırken öldüğü gerçeğinden tamamen habersizdir.

Film, adamın yeni bir şehirde dolaşmasıyla sona erer ve artık uyuşturucu bağımlısı olmayan, küçük bir bebeği tutan kadınla tanışır. Diğer ilgili anlatılar paralel olarak ilerler, yani kadın uyuşturucu bağımlılarından biri ve hepsi bu çalkantılı filmin doruk noktasında buluşur.

Devamını Oku
Bu filme henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!