arkadaşlar lütfen bu grubu ön sayfalara taşıyalım.grup çok güzel neden hakettiği ilgiyi veremiyoruz.biraz costursak olmaz mı?ben zevkli konular vb. bulabilsem m kendi kendimede eğlendiririm :) ama malaesef pek iyi değilimir o konularda.rica etsem,berkyaprak arkadaşımız gibi konular belirlesek,güzel vakitler geçirmeye çalışsak?
mrb ben yeni katıldım aranıza.ama sizinde dediğiniz gibi belirli kişiler yorum yapıyor ama o kadar üye katılmısken anlma veremedim.sizn bir sorunuz vardı etkinlik taa bir ay önce sourlmus ama etkinlik yapıla bildimi? bir kaç fikir edeinmişşiniz ama okudum yorumlarıda yanlış anlamadıysam daha olmamış.neyse umarım burada güzel,srunsuzca düşüncelerimizi paylaşırız.ben bundan yanayım ama kimsede olmazsa da kendi kendime konusamam ya :)
slm hoşgeldin bnim adım enes bn aslında etkinliği yaptım bi kaç kere knuştuğumuz etkinliği ama bi gün geçtikten snra etkinlik gösükmüodu bn de bnu anlamadım bi daha ypmadım çünkü yptıktn 1 gün snra etkinlik kndiliinden yok oluo
arkadaşlar siz yorumlarınızı yapın bn sise hangi filmin hangi türden 3 tne filmi solicem ama en çok oy alan filmler ilk 3te olucak ama türlere göre ilk 3 film her türden yni türler aksiyon macera komedi korku animasyon romantik
angelusra kusura bakma sni yöneticilikten aldım ama şansın var taa ki bu etkinlikte yönetici ödülünü kazanırsan katıl ve başar sen başarabilirsin ama arkadaşlarını da davet etmeyi unutma sna başarılar..etkinliği iyicene incele
bu gruptaki arkadaşlar sizde kendi arkadaşlarınıza grubumuzu önerin etkinlik için çok kişi lzm olucak.herkes arkadaşına öner yapsın çok saolun ve bu fikri bize sunduğu için lost-heroese teşekkür ederim herkesi etkinliğe katılmasını beklioz
iyi geceler arkadaşım.aklıma bi fikir geldi benim. aslında bilindik bir şey.madem sinemaya bu kadar aşığız en aşık olduklarımızı seçelim.yani sinemanın enleri.etkinlik olarak yaparsan önceden herkes bi araştırma yapar.yada belirli bir liste oluşturulur oylar dağıtılır.klasik oylama ile birlikte farklı kategorilerde olabilir.en duygusal,en sıkıcı, en karmaşık, en bol karakterli vs gibi... şmdi baktım aklıma ilk gelen en duygusal film yüzde 1500 oyla 120 filmi,sonra yeşil yol,pan ın labirenti.tek yapmamız gereken liste oluşturmak.yada bırakalım üyeler kendileri akıllarına gelenleri seçer.aklıma gelen bu.:)orjinal değil ama uygulanması zevkli.çok kişi katılırsada daha güzel olur kanımca :)
o zaman etkinlik 2 kademeli olsun(baak 1 taşla 2 etkinlik)ilk olarak etkinliği bir tarihe ayarla orası sana kalmış.üye arkadaşlar o tarihe kadar belirlenen kategorilerde film seçsiler (her kategoride 5 yada fazlasıtane.1 taneyi seçmek zor olur))sonra bütün filmler gözden geçirilir ve çoğunluk sağlananlar liste yapılır.sonra 2. etkinlikte her kategoride en çok söylenen 2 film(belki 3) seçilir.bu filmlere sayılarla oy verilir(misal otel 15,testere 10, teksas katliamı 5 gibi.bu arada bu kategori en kanlı filmlere örnek.aradan çıkaralım):) işte sonuç bütün kategorilerde 1. 2. ve 3. ler.tabi çok geniş bir film arşivi var sene olarak bu alanı daraltabiliriz.80 ve sonrası gibi.
ve yine bunun için bol üye lazım.birincisi herkes arkadaşına söylesin:) ayrıca kategori seçimleri yapılmalı.ikincisi oylarını yazanlar "cevap ver"kısmından değil "gruba yorum yaz" kısmından yazılsınki her yeni oy bir üstte olsun.ta dibe kadar inilmesin.üçüncüsü zahmetli ama zevkli olacağına inanıyorum.format böyle geliştirmek isterseniz yada aklıma başka bişey gelirse söylerim.
önce bi herkese duyuralım istersen.sen gene etkinlik tarihini belirle biraz uzak bir tarihe.sonra değiştirebiliyosun zaten dimi.ayrıca etkinlik şimdiden başladı sayılır.etkinlik günü kazanan filmler açıklanacak.acaba gizli oylamamı yapsak.1. etkilik açıktan olsun 2.sini mesaj olarak sana veya oyları sayma görevini alacak kişiye atsınlar.(güvenmek açısından 2 kişiye birden atsınlar)süpriz olur.keşke şöyle bide etkinliğe katılanlara ödül verebilsek ama nasıl ?
yha bna mesaj atmak usun olur aslında güsel fikir ama üşenenler atmaabilir o yusden bn etkinliği başlatıorum herkes gruba yorum yazdan istedii 5ten fazla film yazsınlar gruba bnde o yorumları bir kağıda yasıcam ve etkinlik günü ilk 3 filmi belirlicez snra 1 tne daha etkinlik yapıcam ve o etkinliğin günü geldiinde 5 dram 5macera 5 aksiyon 5 tne komedi 5 tne de korku filmini en iyi film yapıcaz ltfen herkes katılsın ltfenn kaçırmaın bn soliim arkadaşlarınızı da davet edin..başlatıorum hayırlı uğurlu olsun hergün yazdıınız filmleri bn bir kağıda yasıcam ve bakıcam kontrol edicem hergün..unutmayın 5 korku 5 macera 5 aksiyon 5 komedi ve 5 tne dram filmini gruba yorumunuza eklein yksa filmleri yazmazsanız oyunuz geçersiz sayılır her türden 5 tne seçin sadece 1 türden seçerseniz oyunuz geçersiz olur bn soliim..başarılar..ve ödülü de grubumuzda yönetici olmak..
olur ayrıca 5 tne de dizi ekliceniz türk yabancı karışık mesela lost-kavak yeller.olabilir en kısa zmanda eklein yorumlarınızı bildirin 5 btne de animasyon etkinliği ekime aldım çünkü bol bol kişi katılsın diye sizde bni utandırmayında gelin katılın arkadaşlarınızı da çağırın yorum yapın animasyon ve türk yabancı karışık dizilerde var
etkinlik sürecii başlamıştır herkese başarılar ödülü ise yöneticilik..ama gruba yorum yazı tıklayın cevap veri tıklamaın yoksa anlaşılmaz.oke hadi güsel olacaını umuyorum
arkadşlar slm bna açıkçana ve net fikirlerinisi sunabilir misiniz ltfenn???bn bir etkinlik düsenlicen ne yapacaımı bilmiom ama bna fikir verin arkadaşlar hadi yorum yazın yha üşenio musunuz??of
ya bence önce bir etkinlik düsenliyelim sonra gruptakilere bi mesajj yollıyalım böle böle bi etkinlik var katılırsanız seviniriz die yoksa baksana kimsenin hiç birseye katılıcagı yok..
Al Pacino
Arda Kural
Ayça İnci
Ben Barnes
Beyoncé Knowles
Brendan Fraser
Bruce Lee
Bruce Willis
Burak Hakkı
Camilla Belle
Carmen Electra
Christopher Lambert
Emma Watson
Ezel Akay
Fatma Toptaş