Magnum, Olağan Bir Şüpheliyle Anlaştı!

26.03.2010 17:25
Magnum, Olağan Bir Şüpheliyle Anlaştı!

Magnum, 2010’daki sürpriz kampanyası için anlaşmaya vardığı ünlü isimle kendinden yine çok bahsettirecek. Magnum’un bu yılki reklam filminde son olarak “Kurt Adam” filminde ana karakterin kendisini başarıyla canlandıran, “Olağan Şüpheliler”, “21 Gram”, “Che”, “Başkaldırış”, “Günah Şehri” ve “Trafik” gibi ödüllü Hollywood filmlerinin yakışıklı oyuncusu, Oscar ödüllü Benicio Del Toro boy gösterecek.

 

Daha önce reklam filmlerinde Eva Mendes, Elizabeth Hurley, Eva Longoria ve Josh Holloway gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Magnum, bu yıl Benicio Del Toro’nun yer aldığı sıra dışı bir kampanya hazırladı.

 

Benicio Del Toro hakkında:

 

19 Şubat 1967’de Porto Riko’da dünyaya geldi. İlk sinema deneyimini 1988 yılında çekilen “Big Top Pee-wee” filminde yaşadı. Soyadı İspanyolcada “boğalardan” anlamına geliyor. Johnny Depp ile yakın arkadaş ve bugüne kadar Alicia Silverstone, Sara Foster, Heather Graham, Scarlett Johansson ve Charlize Theron gibi ünlü kadınlarla birlikte oldu. Kazandığı ödüllerden bazıları:

 

2001 Akademi Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Trafik, 2000)
2001 BAFTA Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Trafik, 2000)
2008 Cannes Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu (Che: Birinci Bölüm, 2008)
2001 Altın Küre Ödülleri – En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Trafik, 2000)
2001 Berlin Uluslararası Film Festivali – En İyi Erkek Oyuncu (Trafik, 2000)

 

Magnum hakkında:

 

Tüm dünyada bir efsane haline gelen Magnum, 1994 yılında Türkiye\'yi Magnum Classic ve Magnum Badem lezzetleriyle tanıştırdı ve çok kısa sürede hedeflediği başarılı konuma ulaştı. Magnum; Double Çikolata, Double Karamel, Classic, After Dinner, Fıstık, Badem gibi yirmiden fazla kışkırtıcı lezzetle, bugün dondurma tutkunlarıyla buluşuyor. Magnum bu zamana kadar reklam filmlerinde Josh Holloway, Eva Longoria, Elizabeth Hurley ve Eva Mendes gibi dünyaca ünlü birçok star ile çalıştı.