Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Oyuncak Hikâyesi 3’te!

17.06.2010 17:28
Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Oyuncak Hikâyesi 3’te!

İstanbul, 11 Haziran 2010 – Türk televizyonlarının popüler iki oyuncusu Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un “Oyuncak Hikâyesi 3” filminde seslendirme yapacağı açıklandı. Beren Saat sesiyle kız çocukların vazgeçilmezi Barbie karakterine hayat verirken, Kıvanç Tatlıtuğ ise Barbie’nin erkek arkadaşı Ken rolünü seslendirecek.

 

Türkiye’de 2 Temmuz tarihinde 3 boyutlu olarak da gösterime girecek filmde; Woody (Tom Hanks’in sesi), Buzz (Tim Allen’ın sesi) ve tüm çete ekrana geri dönüyor ve Andy kolejden ayrılmaya hazırlanırken, onun sadık oyuncakları da kendilerini kreşte buluyor! Bu yabani oyuncaklar yapışkan küçük parmakları ile hiç de uslu durmuyorlar ve Büyük Kaçış planları yaklaşırken hepsi biri, biri hepsi için.

 

Kimi plastik, kimi pelüş bir kaç yeni yüz maceraya katılıyor; çapkın bekar ve Barbie’nin arkadaşı Ken, yerel deri pantolonunu kuşanmış aktör edalı konuşmasıyla kirpi Mr. Pricklepants ve pembe, çilek kokulu ayıcık Yumuş (Lots-o’-Huggin’ Bear) ve tabi ki Chatter Telephone.

 

Lee Unkrich (“Oyuncak Hikâyesi 2” ve “Kayıp Balık Nemo”’nun yardımcı yönetmeni) tarafından yönetilen ve tecrübeli Pixar yapımcısı Darla K. Anderson’ın (\"Arabalar,\" \"Sevimli Canavarlar\") yaptığı ve Oscar® ödüllü senarist Michael Arndt (“Küçük Gün Işığım”) tarafından yazılan “Oyuncak Hikâyesi 3” filmi, Disney Digital 3D™’nin yeni komik macerasını konu alıyor.

 

İlk iki “Oyuncak Hikâyesi” filminde de olan Oscar® ödüllü şarkı yazarı/besteci Randy Newman, başka bir muhteşem başarı ve yeni bir şarkı sunmak için yeniden iş başında.

 

“Oyuncak Hikâyesi 3”, John Lasseter, Andrew Stanton ve Lee Unkrich tarafından yazılan hikayeye dayanıyor.

 

Yıldızlardan oluşan seslendirme kadrosundaki Hanks ve Allen dışında, Jessie rolüyle Joan Cusack, Bay Patates Kafa rolüyle Don Rickles, Rex rolüyle Wallace Shaw, Hamm rolüyle John Ratzenberger ve Bayan Patates Kafa rolüyle Estelle Harris ile biraraya geliyor. “Oyuncak Hikâyesi”de ilk kez olacak yıldızlar arasında ise Beatty, Keaton, Dalton ve Jeff Garlin, Bonnie Hunt ve Whoopi Goldberg bulunuyor.

 

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü Sinan Ceylan  “Disney.Pixar’ın sevilen Oyuncak Hikayesi filmlerinin dönüşü büyük heyecan yaratıyor. Oyuncak Hikayesi 3’ün seslendirmesinde iki yetenekli sanatçı Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

“Oyuncak Hikâyesi 3”, 3 boyutlu film yapımında çıtayı yükselterek, hikayeye derinlik ve boyut katan yepyeni bir teknolojiden yararlanıyor.  Pixar ekibi, bu film için hikayelerini anlatacak en son 3D (3 boyut) teknolojilerini görsel açıdan en dinamik şekilde kullandı ve öncülük etti.

 

Oyuncak Hikâyesi Markası Hakkında…

 

1995 yılında piyasaya çıktığında, Oyuncâk Hikayesi, CG animasyonu ile yapılmış ilk uzun metraj olarak, film endüstrisinde örnek teşkil etmişti. 1999’da Oyuncak Hikâyesi 2 büyük alkış topladı ve En İyi Film, Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre kazanmıştı. Oyuncak Hikâyesi günümüzde, 878 milyon$ gişe ve 8 milyar dolar perakende ürün satışı ile bir küresel lisans fenomeni haline gelmiştir.

 

The Walt Disney Company tarafından filmler, tüketici ürünleri, sahne şovları, park etkinlikleri, müzik, web sitesi www.ToyStory.com, Nisan’da piyasaya çıkan Oyuncak Hikâyesi ve Oyuncak Hikâyesi 2 Özel Versiyon Disney DVD ve Blu-ray gibi ev sineması ürünleri, Toy Story Mania! for Wii™ ve Haziran ayında piyasaya çıkacak Oyuncak Hikâyesi 3 gibi video oyunları ve de 2010 yılı boyunca piyasaya çıkacak olan 10’dan fazla yeni kitap yoluyla desteklenmektedir.