Pirana Filminin Yayınlanan İlk Türkçe Altyazılı Fragmanı Herkesten Önce Sinemalar.com’da

21.06.2010 16:58
Pirana Filminin Yayınlanan İlk Türkçe Altyazılı Fragmanı Herkesten Önce Sinemalar.com’da

80’li yıllarda beyazperdeye damgasını vuran korku sineması klasikleri arasında sayılan, Joe Dante ve Avatar’ın yönetmeni James Cameron’ın yaratıcıları olduğu Pirana filminin üç boyutlu olarak yeniden çekilen versiyonu PİRANA 3D filminin yayınlanan ilk fragmanı sinemalar.com\'da yayında. Pirana 3-D 27 Ağustos’ta Türkiye’de vizyona giriyor.

 

Bu yaz hızlı yüzen hayatta kalacak!

 

“Mirrors”, “The Hills Have Eyes” gibi filmleriyle adını dünyaya duyuran korku sinemasının genç ustalarından Alexandre Aja’nın yönettiği ve 300 Spartalı filminin yapımcılarının beyazperdeye aktardığı üç boyutlu PİRANA 3D, 2010 yaz sezonuna damgasını vuracak.

 

Filmin yapımcıları, PİRANA 3D’nin üç boyutlu tasarımının beyazperdedeki şiddet ve erotizme yeni bir boyut getireceğini söylüyor. Pek çok ünlü oyuncunun yanı sıra meşhur yönetmenlerin de konuk oyuncu olarak göründüğü nefesleri kesecek üç boyutlu bir macera sizleri bekliyor.

 

Korku türünün dünyadaki tüm meraklıları tarafından büyük bir heyecanla beklenen üç boyutlu , PİRANA 3D, başrollerinde Richard Dreyfuss (Jaws, Always), Elizabeth Shue (Leaving Las Vegas, Hollow Man), Christopher Lloyd (Back To The Future), Ving Rhames (Pulp Fiction, Mission Impossible), Jessica Szohr  (Gossip Girl) ve Hostel 1 & 2 filmlerinin yönetmeni Eli Roth’un paylaştığı kalabalık oyuncu kadrosu var.