Oyuncak Hikâyesi 3’ün Türkiye Galası Yapıldı

01.07.2010 09:30
Oyuncak Hikâyesi 3’ün Türkiye Galası Yapıldı

İstanbul, 26 Haziran 2010 – Disney.Pixar’ın “Oyuncak Hikâyesi 3” filmi 2 Temmuz’da Türk seyirci ile buluşuyor. Oyuncakları neşeli bir macerada biraraya getiren başarılı animasyon film için TTÇocuk katkılarıyla bir gala etkinliği düzenlendi. İstinyePark AFM Sinemalarında düzenlenen galaya, küçükler ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Galanın sürprizi ise filmin sevilen karakterlerinden Buzz ve Woody ile birlikte Barbie ve Ken karakterlerini seslendiren Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un katılımı oldu…

 

2 Temmuz’da Türkiye’de Disney Digital 3D seçeneğiyle vizyona girecek filmde Woody (orijinalinde Tom Hanks’in sesi), Buzz (Tim Allen’ın sesi) ve tüm çete beyazperdeye geri dönüyor. Andy üniversite için evden ayrılmaya hazırlanırken, onun sadık oyuncakları da kendilerini bir kreşte buluyorlar! Heyecanlı bir maceranın içinde birbirlerine destek oluyorlar.  Yeni yüzlerin katıldığı macerada güzel ve şık Barbie ile çapkın arkadaşı Ken de yer alıyorlar.

 

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Bölge Müdürü Sinan Ceylan  “Disney.Pixar’ın sevilen Oyuncak Hikayesi filmlerinin dönüşü çok büyük ilgi görüyor. Film Amerika’da ilk hafta çok büyük bir başarı elde etti. Türkiye’de de benzer bir ilgi olacağını düşünüyoruz. Filmin seslendirmesinde iki yetenekli sanatçı Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmaktan büyük keyif aldık. Galada onları ve  Buzz ile Woody’yi konuklarımızla buluşturabilmek de bizi çok memnun etti. Kendilerine ve galaya destek veren TTCocuk’a teşekkür ederiz” dedi.

 

Galaya katılımı büyük sevinç yaratan Buzz ve Woody, TTCocuk’un katkılarıyla İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen Oyuncak Hikayesi etkinliğinde de yer alıyorlar. Karakterler 26-27 Haziran’da günde 3 kez sevenleriyle buluşuyor.