Mel Gibson psikolojik tedavi görüyormuş!

15.07.2010 16:59
Mel Gibson psikolojik tedavi görüyormuş!

Mel Gibson’ın, uğruna 470 milyon dolar tazminat ödeyerek eşinden boşandığı eski sevgilisi Oksana Grigoriava ile yaşadığı ilişki nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Amerikan People Dergisi’nde yayınlanan röportajda Gibson’ın ismi açıklanmayan bir arkadaşı, Grigoriava’ya yönelik ırkçı ve dayakçı hakaretlerinin bulunduğu ses kaydının internete düşmesinden önce Gibson’ın tedavi görmeye başladığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Oksana Grigorieva’yla, kızlarının velayeti nedeniyle mahkemelik olan Gibson’ın, Rus şarkıcıyla yaptığı telefon konuşmalarında ettiği küfürler medyaya yansımıştı. RadarOnline adlı internet sitesi tarafından ortaya çıkarılan ifadeler arasında ki ırkçı sözler Gibson\'ın başını belaya sokmuştu. Gibson\'ın, \"Benim için utanç kaynağısın. Eğer bir grup zenci tarafından tecavüze uğrasan, bu kendi suçun olur\" gibi sözler sarf ettiği ortaya çıkmış ve bu sözler siyahi asıllı Amerikalı vatandaşları oldukça kızdırmıştı. Gibson’la çalışan bazı ajans ve yapım şirketleri de, önce günlerde ünlü aktörle anlaşmalarına son verdiklerini açıklamıştı.

Mel Gibson, bundan 4 yıl kadar önce de, aşırı alkol kullandığı gerekçesiyle kendisini alıkoyan polise, kameralar önünde \"S....... Yahudiler. Dünyadaki tüm savaşlardan Yahudiler sorumlu\" demişti.

Tüm bu skandalların ardından Cesur Yürek Mel Gibson\'ın kariyerini devam ettirip ettiremeyeceği tartışma konusu oldu.