Daha Çok Macera! Daha Çok Kahkaha! Eyyvah Eyvah 2

13.09.2010 10:26
Daha Çok Macera! Daha Çok Kahkaha! Eyyvah Eyvah 2

2.452.809 seyirci sayısıyla sezonu kapatan EYYVAH EYVAH ekibi çok eğlenceli bir macera ile yeniden kamera karşısında! Senaryosu yine Ata Demirer’in kaleminden çıkan filmin başrollerinde de yine ilk filmde olduğu gibi Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak Şakrak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen ve Bican Günalan yer alıyor. Yeni macerada yeni kahramanlar da filmin kadrosunda yerini aldı. Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı ve Murat Serezli de EYYVAH EYVAH 2’nin kadrosundalar. BKM Film yapımı EYYVAH EYVAH 2’ninyönetmeni yine Hakan Algül.

 

Ocak 2011’de seyirciyle buluşacak olan EYYVAH EYVAH 2’nin Çanakkale Geyikli ve Bozcaada’da başlayan çekimlerinin tamamı Kuzey Ege’de gerçekleşecek.

 

İlk filmde aşık olduğu kızı (Özge Borak Şakrak) istemek için Firuzanile (Demet Akbağ) Geyikli’ye doğru yola çıkanHüseyin”i (Ata Demirer) EYYVAH EYVAH 2’de de bin bir macera bekliyor! Firuzan’ın birkaç günlük ziyareti Kuzey Ege’de uzun bir maceraya dönerken, Hüseyin’in Müjgan’a kavuşup kavuşamayacağının cevabı da bu maceraya bağlı!