Çakallarla Dans Filminin HD Kalitedeki Fragmanları Yayında!

15.12.2010 15:25
Çakallarla Dans Filminin HD Kalitedeki Fragmanları Yayında!

Yapımcılığını sugarWorkz’ün yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği Çakallarla Dans filminin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Tuba Ünsal yer alıyor.

 

17 Aralık\'ta vizyona girecek olan Çakallarla Dans filminin HD kalitesindeki fragmanı ve kısa klipleri sinemalar.com\'da yayına girdi.  Bütün videoları izlemek için buraya tıklayın.

 

çakallarla Dans

 

Konu: Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma plânı yapar. Bu plânın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan\'dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain plânın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları.

Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.