"Çakal" İsmail’in Kariyerinin Dönüm Noktası

24.11.2010 16:25

“Çakal” sinema filminde İsmail Hacıoğlu ile başrolleri paylaşan usta oyuncular Uğur Polat ve Erkan Can, İsmail’in Çakal’daki performansının kariyeri için bir dönüm noktası olduğunu vurguladılar.

 

Uğur Polat  “ Her anlamda olgun, oturmuş ve iddialı bir İsmail var Çakal’da. Bugüne kadarki rollerinden her anlamda bir adım önde. Artık sadece genç bir delikanlı değil, derinliği olan, iddialı bir genç adam yansıyor beyazperdeye. Bugüne kadar pek çok projede birlikte rol aldığımız için İsmail’i hep keyifle gözlemledim ve şunu inanarak söyleyebilirim:  Çakal, gurur verici bir yeteneğin dönüm noktası.”
Erkan Can ise “İsmail hep daha iyiyi hedefliyor ve başarıyor. Çakal’daki performansından daha iyiyi başarması çok zorlu bir hedef olacak. Siz de filmi izlerken  göreceksiniz.”

 

17 Aralık 2010 ‘da vizyona girecek olan 2010’un iddialı filmlerinden Suç / Drama türündeki “Çakal”, klasik mafya konseptinin kabuğunu kıran farklı bakış açısı ve sert anlatım diliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Yönetmenliğini Erhan Kozan’ın, senaristliğini Sertan Telli’nin, yapımcılığını Kaan Korkmaz \'ın  gerçekleştirdiği; Cüneyt Türel, Naci Taşdöğen, Turgay Tanülkü, Çetin Altay ve Damla Sönmez gibi birçok ünlü oyuncunun da yer aldığı filmde, İstanbul’un arka sokaklarında, karanlık dünyalarda var olmaya çalışan Akın isimli genç adamın öyküsü anlatılıyor.