Bir Avuç Deniz

25.01.2011 09:46
Bir Avuç Deniz

Televizyon dizilerinde, sinemada ve tiyatroda birbirinden farklı karakterleri başarıyla canlandıran Tuğrul Tülek, yönetmenliğini Leyla Yılmaz’ın yaptığı, ‘Bir Avuç Deniz’ filminde, komik, eğlenmeyi seven ama iş dünyasının kurallarını da çok iyi bilen bir işadamını oynuyor. Rodos, Göcek ve İstanbul’da gerçekleşen filmin çekimlerinin keyifli geçtiğini belirten Tülek, oyuncuların genç ve kafa yapılarının birbirlerine çok yakın olmasının hem sette hem de setin dışında birlikte vakit geçirmekten hoşlanan bir ekibin oluşmasını sağladığını sözlerine ekliyor.

 

Tuğrul Tülek, Engin Altan Düzyatan ile Dot Tiyatrosu’nda Kürklü Merkür’ün provalarında tanıştıklarını, o zamandan beri dostluklarının sürdüğünü belirtirken sözlerine şöyle devam ediyor: “Filmde de çok yakın iki arkadaşı oynadığımız için bunu yansıtmakta hiçbir güçlük yaşamadık. Günlük hayatımızda da sık sık bir araya geldiğimiz için rollerimize adapte olmamız gayet kolay oldu.”

 

Tuğrul Tülek, bu filmle ilgili olarak, bir kaptandan tekne kullanmak ve tekne içindeki düzeneği kontrol etmek için bir gün boyunca ders aldığını, bunun da kendisi için yeni bir tecrübe olduğunu belirtiyor.