Çalgı Çengi’den Ankara Çıkartması

24.02.2011 09:58
Çalgı Çengi’den Ankara Çıkartması

‘’Birazdan size bir performans sergileyeceğiz...’’

 

Başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın paylaştığı “Çalgı Çengi” adlı film ekibi önceki gün Ankara’daki sinemaseverlerle bir araya geldi.

 

Ankara Gazi Üniversitesi öğrencileri ile buluşan  film ekibi eğlenceli saatler geçirdi. Filmin fragman ve kamera arkası görüntülerini izleyen öğrenciler merak ettikleri sorularını yönetmen Selçuk Aydemir, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e yönelttiler.  Keyifli geçen söyleşinin ardından Ankara Kentpark sinemasında tüm ekip, öğrencilerle birlikte filmi izledi.

 

Ankara’nın en çok dinlenen radyolarından biri olan Radyo 10’a ve ardından Ankara Üniversitesi’nde bir söyleşiye daha katılacak olan ekip, Cumartesi günü Büyülü Fener’de gerçekleşecek olan Ankara galasına katılacak.

 

SEZONUN “samimi” SÜRPRİZ KAHKAHASI

 

PRAFILMS yapımcılığında CMYLMZ Fikir Sanat ve Fida Film\'in katkılarıyla hazırlanan \"Çalgı Çengi\" sessiz sedasız buluştuğu sinema severler tarafından çok samimi bulundu. İlk haftasında yaklaşık 20.000 kişinin izlediği filmde Hazal Kaya, Erdal Tosun, Tuna Orhan, Cahit Gök, Şinasi Yurtsever, Bora Akbaş, Serap Önderi, Ceyhun Güneş, İlker Yakut ve Berfu Öner gibi oyuncular yer alıyor.
Çalgı Çengi adlı filmin konusu ise şöyle;

 

Salih ve Gürkan, düğün, kına gecesi gibi organizasyonlarda müzisyenlik yaparak hayatını kazanan Ankaralı iki teyze oğludur. İkili, bir gece ikinci sınıf bir düğün salonunda sahne almak için yola çıkarlar. Bodrum katında hazırlanırlarken, yanı başlarında işlenen bir cinayet komik olaylar zincirinin de tetikleyicisi olacaktır...