Seyirciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

11.03.2011 16:14
Seyirciyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

Sevgiyi, hüznü, yalnızlığı, aşkı, kızgınlıkları, affedişleri anlatan Bkm Film yapımı ÇINAR AĞACI, Filli Boya Ana Sponsorluğunda seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

 

5,5 YAŞINDAKİ BARIŞ HERKESİN SEVGİLİSİ

 

Filmin fragmanında seyirciyle buluşan küçük Barış yani 5,5 yaşındaki oyuncu  Deniz Deha Lostar şimdiden seyircinin gözdesi. Deniz Deha filmde 7 yaşındaki Barış’ı büyük bir başarıyla canlandırıyor.

 

Filmin yönetmeni Handan İpekçi en genç oyuncusu için şunları söylüyor: Onun zekası, sevimliliği ve yeteneği her türlü zorluğu unutturdu. Deniz’le ilgili söyleyeceğim tek şey “Allah nazardan saklasın”.

 

Çınar Ağacı emekli öğretmen Adviye Hanım’ın dört çocuğu ve torunları arasındaki ilişkilerin penceresinden modern şehir hayatının aile bağlarını  getirdiği noktaya dikkat çekiyor. Adviye Hanım’ın çocuklarını Nurgül Yeşilçay (Sonay), Suzan Aksoy ( Feriha) , Hüseyin Avni Danyal (Uğur) ve Ragıp Savaş ( Murat) canlandırırken, gelinleri ve damatlarını da Settar Tanrıöğen (İhsan), Jülide Kural (Nihal), Ebru Özkan (Berrin) ve Nejat İşler (Yağız)  oynuyor.