The Wolverine Filmi için Savaş Başladı

12.04.2011 11:38
The Wolverine Filmi için Savaş Başladı

FOX stüdyosunun hazrıladığı The Wolverine filmine tsunami felaketinin darbe vurmasından sonra ünlü yönetmen Darren Aronofsky’ın da yönetmen koltuğunu bırakması, projenin sona erdirilmesini gündeme getirmişti. Ancak genç yönetmen Duncan Jones’un Fox stüdyolarıyla iletişime geçtiği ve The Wolverine filmini çekmek istediği stüdyo tarafından doğrulandı.

 

İlk yönetmenlik denemesini Moon filmiyle yapan Duncan Jones, en son olarak yönetmenliğini yaptığı ve bu hafta vizyona giren Yaşam Şifresi filmiyle yetenekli bir yönetmen olduğunu sinema dünyasına göstermişti. Basına verdiği röportajlarda Coen Kardeşler ve Tarantino gibi kendine özgün çalışmayı sevdiğini söyleyen genç yönetmen, The Wolverine filmiyle ilgili verdiği röportajında “The Wolverine projesi bana Batman’den daha ilgi çekici geliyor. İyi bir Wolverine filmi inanılmaz bir şey olabilir.” diyerek, bu projeyi ne kadar çok istediğini yenilemiş oldu.

 

The Wolverine filmi yönetmeni bulmuş olabilir ancak filmin çekileceği Japonya’da yaşanan büyük felaket hala yaralarını sarmakta. Bu durumda bu projenin geleceğini büyük ölçüde etkiliyor. Bakalım FOX stüdyoları bu duruma bir çare bulabilecekler mi ?