Dark Knight Rises'da Kadro Şekillendi

20.04.2011 16:26
Dark Knight Rises'da Kadro Şekillendi

Joseph Gordon-Levitt ve Marion Cotillard\'ın Batman üçlemesinin son halkası Dark Knight Rises filmindeki rolleri, Warner Bros.un yaptığı açıklamayla kesinlik kazandı.

 

Daha önceden Joseph Gordon-Levitt’in mafya babasının oğlu Alberto Falcone’yi canlandıracağı dedikodulara konu olan filmde, genç oyuncunun John Blake isimli bir Gotham City polis karakterini oynayacağı açıklandı. Marion Cotillard da, Bruce Wayne\'in Wayne Enterprises\'la olan bağını yeniden kuracak kurul üyesi Miranda Tate\'i canlandıracak. Açıklanan bu karakterler, Christopher Nolan’ın yeni Batman evreni için yaratılmış karakterler olacak ve orijinal Batman çizgiromanında yer almayan karakterler.

 

En son Inception filminde beraber çalıştığı Gordon-Levitt ve Cotillard\'la tekrar çalışacağı açıklanan Nolan, ikiliyle çalışmaktan mutlu olduğunu belirtti. Sürekli aynı oyuncular ile çalışmasıyla ünlenen yönetmen, Michael Caine ve Tom Hardy ile Inception’dan sonra yeni bir projede daha çalışmış olacak. Böylece Inception’ın ana kadrosundan Leonardo Di Caprio ve Ellen Page yeni projede yer almamış olacak.

 

Dark Knight Rises’ın çıkış tarihi ise 20 Temmuz 2012.