Yılbaşında da Sinema!

31.12.2007 13:43
Yılbaşında da Sinema!

Yeni bir yıla, yeni heyecanlarla girmek üzereyiz. Yılbaşı gecesi planlarınızı bilemiyoruz ancak yeni yıla, günün anlamına uygun bir film seyrederek girmek isteyenler için bir önerimiz var: NOEL!

 Yönetmenliğini Chazz Palminteri’nin üstlendiği, başrollerini Susan Sarandon, Penelope Cruz ve Paul Walker gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Noel (Yeni Yıl), hayattan bezmiş şekilde yaşayıp giden ve mucize arayışında olan beş New Yorklu’nun bir Noel arifesinde kesişen ve Noel\'in büyüsüyle hareketlenen yaşamları çevresinde gelişen; sevgi, bağışlama, umut ve mucizeler üzerine bir film. ‘Sinemayı hiçbir eğlenceye değişmem’ diyerek, huzurlu bir yılbaşı geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

2007’de bizi yalnız bırakmayan tüm sinemaseverlere;  31 Aralık günü yılbaşı olduğu için sinema salonlarının son seanslarını iptal edebileceklerini ve 1 Ocak günü yeni yıl olduğu için alışveriş merkezlerindeki sinema salonlarının seanslarının değişebileceğini hatırlatarak; eskisini aratmayan güzelliklerle dolu, film tadında  bir yeni yıl diliyoruz…