‘Recep İvedik’ 22 Şubat’ta!

09.01.2008 09:37
‘Recep İvedik’ 22 Şubat’ta!

Televizyon şovlarındaki skeçleriyle izleyicilerinin kalbini fetheden Şahan Gökbakar\'ın canlandırdığı, çok sevilen \'Recep İvedik\' karakterinin sinema filminin çekimleri tamamlandı.

Televizyonda ilgiyle takip edilen Recep İvedik\'in oldukça komik tatil macerasının anlatıldığı filmin yapımcılığını Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan ve Ayşe Germen üstleniyor. Toğan Gökbakar tarafından çekilen bu müthiş komedi filmi, 22 Şubat 2008’de gösterime giriyor. İlk kez bir sinema filminde rol alan Şahan Gökbakar, bu ilk uzun metraj çalışmasının senaryosunu da kendisi yazdı.

Kahkaha garantili filmin konusu ise şöyle: Yolda arabayla giderken biri cüzdanını düşürmüştür.  Sokaklarda yaşayan bir adam, tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik, onunla mücadele eder ve sahibine vermek üzere cüzdanı almayı başarır. Fakat kafayı çevirdiği anda cüzdanı vereceği adam çoktan gitmiştir. Recep İvedik, akşam evde televizyon seyrederken, cüzdanını düşüren adamın Antalyalı çok önemli bir iş adamı olduğunu öğrenir. Arabasına atlar ve cüzdanı sahibine vermek üzere Antalya’ya yola çıkar. Bu macerada, akıl almaz pek çok komik olay yaşanacaktır.

22 Şubat’ta gösterime girecek filmin fragmanını izlemenizi öneriyoruz.