29 Şubat’ta ‘Plajda’yız!

24.01.2008 11:46
29 Şubat’ta ‘Plajda’yız!

Ekim ayında çekimlerine başlanan, yapımcılığını Sinan Çetin’in, yönetmenliğini ise Murat Şeker’in üstlendiği “Plajda”  29 Şubat\'ta gösterime giriyor.

Avrupa Yakası dizisi ve rol aldığı reklam filmleriyle sükse yapan Sarp Apak, Makina isimli TV programındaki yüksek performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve ardından Avrupa Yakası’na geçiş yapan Gürgen Öz, kariyerine fotomodellik ile başlayıp, rol aldığı dizi ve sinema filmleriyle kendini kanıtlayan Tuba Ünsal filmin ana karakterlerini canlandırıyorlar.

Tuğçe Ersoy ,Turgay Tanülkü, Güçlü Yalçıner ve Fatih Koyunoğlu’nun da yer alacağı “Plajda” filmi, aslında cinsellikle dolu komedi-gençlik filmleriyle dalga geçen bir komedi-gençlik filmi. Çekimleri Antalya\'da yapılan film, seviye problemi çeken komedi-gençlik filmlerine çözüm getirme iddiasında. Gürgen Öz ve Sarp Apak\'ın ilk başrollerini oynadığı "Plajda" yeni sezonun en eğlenceli filmi olmaya aday.

İlk filmi “2 Süper Film Birden”’in ardından başarılı adımlarla ilerleyen ve birçok film festivalinde yarışan Murat Şeker, ikinci filmiyle de ismini Türk izleyicisine bir kez daha duyurmayı, halkın ilgi ve beğenisini tekrardan kazanmayı hedefliyor.