Haftanın DVD'leri

26.06.2013 11:54

Tiglo'nun Haziran ayına ait yeni DVD'leri raflarda yerini aldı. İşte Haziran ayının DVD'leri;

 

Sevimli Canavarlar 3D

Herkes tarafından sevilen Sulley (John Goodman) ve onun akıl küpü arkadaşı Mike Wazowski (Billy Crystal) Monstropolis’teki  çığlık fabrikası Monsters, Inc.’in en başarılı ikilisidir. Küçük Boo dünyalarına girdiğinde ikili ondan çok korkar ve küçük kızı saklama ve dünyasına geri gönderme görevini üstlenirler.

 

Daha da fazlasını isteyeceğiniz eğlenceli ve hayal gücünüzü zorlayacak bir dünyanın kapısını aralayın. Kısa film Partysaurus Rex’i de kapsayan etkileyici özel seçenekleri yle Sevimli Canavarlar tüm ailenin keyifle izleyeceği bir film.


Şempanze

Afrika yağmur ormanlarının derinliklerinde hayata eğlenceli bir bakışı olan genç şempanze Oscar’la tanışın. Dünya, küçük Oscar için bir oyun alanıdır ve diğer küçük şempanzeler de kargaşa yaratmaya bayılırlar. Oscar ve ailesinin ormanın değişik bölgelerini keşfe çıkmalarına tanıklık edin.

 


Aşk Seansları

Küçük yaşta felç olan şair Mark O’Brien (Hawkes) durumunun yarattığı zorlukların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. 38 yaşında, en büyük zorlukla yüzleşir : bekaretini kaybetmek! Güzel bir terapist (Hunt) ve anlayışlı bir rahibin (Macy) de yardımıyla, Mark hayatı yaşanır kılan zevkleri keşfetmek üzere kişisel bir yolculuğa çıkar.
 

 

Yalnız Gezegen

Birbirine aşık nişanlı çift Alex ve Nina Kafkas dağlarına yapacakları gezide bölgeyi iyi bilen Dato’yu rehber olarak tutarlar. Başta her şey yolunda görünse de üçünün yaşadığı bir olay sonrası gezinin seyri tamamen değişecek, huzur dolu saatler yerini gerilime ve kestirilemeyen olaylara bırakacak ve hiçbirinin hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.


Canavarlar Sofrası
 
Evli bir çift olan J. ve M., akşam yemeğinde gene evli bir çift olan K. ve D.’yi misafir edecektir. K. ve D. gelir, hediyeler verilir ve salonda sıradan bir sohbet başlar. Ama bu kadar normalliğin içinde ters giden bir şeyler olduğu bellidir. Örneğin sanata dair her türlü şey yasaklanmıştır, buna karşılık nefret dolu sözler, kibirli tavırlar, hatta polisin birisini öldürmesi normal karşılanır.
 
 
Yemeğe oturulmasıyla birlikte ortamdaki gerginlik de artar. Aslında dört kişi arasında dostluktan ya da sevgiden eser yoktur. Her şeyin göstermelik gibi göründüğü bu mekanda tek önemli olan haz ve tüketim duygusudur...
 
 


Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları

Çocukluklarında yaşadıkları bir travmanın ardından usta birer cadı avcısı haline gelen Hansel (JEREMY RENNER) ve Gretel (GEMMA ARTENTON) kardeşlerin klasik masalının şaşırtıcı, bambaşka bir uyarlamasına hazır olun! Usta avcılarımız gittikleri kasabada yaşanan çocuk kaçırma olaylarının ardından düşmanla yani kötülükle mücadele etmek ve bu mücadelenin sonunda hayatta kalmak üzere silahlarını bir kere kuşanırlar.
 

 
Hazine Avcısının Maceları 3D

Tad, aynen kahramanı Max Mordon gibi ünlü bir arkeolog ve hazine avcısıdır…rüyalarında tabii! Gerçekte, Tad Şikago’da çalışan bir inşaat işçisidir. Bir gün, bir dizi yanlış anlaşılmalar sonucunda, Tad kendini Peru’daki Kayıp Şehir’i bulmak için yola çıkacak olan bir profesörün yerine geçmiş olarak bulur. Profesörün güzeller güzeli kızı Sara da bu macerada ona eşlik edecektir. Acaba mumyalar, ateş topları, vahşi hayvanlar ve kötü adamlarla dolu bu tehlikeli macerada Tad ve arkadaşları Kayıp Şehir’i kurtarabilecekler midir?