4 Ağustos’ta 110 Metrelik Bir Duvar Yıkılacak!

29.07.2013 11:20

Son yılların en büyük sahne gösterisi ve en göz alıcı prodüksiyonu ‘The Wall’u İstanbullu hayranlarına sunmaya hazırlanan Roger Waters, 4 Ağustos Pazar akşamı İTÜ Stadyumu’nda!

 

Soğuk savaş döneminin simgesi haline gelen “The Wall’, politik söyleminin yanı sıra marş haline gelen ezgisini, dünyanın en büyük prodüksiyonunun bir parçası olan muhteşem sahne ve ışık şovlarıyla geliştirerek İstanbul’u yeniden fethetmeye hazırlanıyor. Sahne haricinde kurulacak 110 metrelik duvar ile dünyanın en büyük dekoruna ve sahne çatı sistemine imza atılacak görsel şölende, ‘The Wall’ hayranları unutamayacakları bir şova şahit olacak.

 

Duvar, 199. kez İstanbul’da yıkılacak!

Dünyanın en büyük Rock grubu Pink Floyd'un başyapıtı olan “The Wall” albümü, sosyal, politik ve bireysel anlamda kitleleri etki altında bırakması açısından müzik tarihinin en önemli albümlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Albümün tüm şarkılarının, 21. yüzyıl müzik ve sahne gösterileri teknolojileri ve 140 tonluk prodüksiyon malzemesi ile resm-i geçit halinde sahnelendiği konser, 2011 yılından bu yana dünyayı geziyor. 28 ülkede, 192 kez sahneye çıkan Roger Waters ile ‘The Wall’, yaklaşık 3.5 milyon kişi tarafından izlenerek 2011-2012 yıllarının en çok hasılat yapan turnesi oldu.

 

Temmuz 2013’te Belçika’da başlayacak turne boyunca 25 konser verecek olan Roger Waters, Yunanistan’ın ardından Garanti Bankası sponsorluğunda BKM ve GNL organizasyonu ile 4 Ağustos’ta İstanbul’da sahnede olacak. Bu dev sahne gösterisi için 75 tırlık 3 ayrı ekip dünyayı geziyor. Bir ülkedeki konser gerçekleşirken, bir önceki ülkede sahne sökülüp, tırlara yükleniyor. Aynı anda aynı prodüksiyon, bir sonraki konser durağına 140 ton ağırlığındaki sahne malzemelerini ve sayıları binlerce olan ışıkları taşıyor.