Muhteşem Bir Aksiyon Daha Geliyor!

24.10.2013 16:23
Muhteşem Bir Aksiyon Daha Geliyor!

Sizleri Madagaskar, Kung Fu Panda ve Şrek'le tanıştıran stüdyo DREAMWORKS ANIMATIONS'ın yeni macerası Bay Peabody Ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk, 14 Mart 2014'te seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Bay Peabody, büyük bir işadamı, kaşif, bilim adamı, gurme, Olimpiyat Madalyası sahibi bir atlet ve bir dahi olmasının yanında, dünyanın en zeki ve en başarılı köpeğidir. Bir numaralı icadı WABAC makinesi sayesinde o ve evlatlık aldığı "insan" oğlu Sherman zamanda geri giderek dünyamızı değiştiren olaylara tanıklık ederler. Ancak Sherman zaman yolculuğunun kurallarını çiğnediğinde, iki kahramanımız geçmişi düzeltmek ve geleceği kurtarmak üzere bir maceraya atılacaktır.  Bay Peabody karakterinin ülkemizde YEKTA KOPAN'ın sesiyle hayat bulduğu animasyon, hem çocuklar hem de büyüklerin bayılacağı bir film.


KARAKTERLER

 

BAY PEABODY

Bay Peabody iş dünyasında başarılı bir girişimci, kaşif, Nobel ödüllü bilim adamı, gurme, Olimpiyat madalyası sahibi ve dahi, yalnız ufak bir detayı atlamamak lazım, kendisi aynı zamanda bir köpek. Üstün zekâsı sayesinde sıra dışı işler başarıyor fakat sıradan insanlar kendisini anlamıyor, hatta bazen neden bahsettiği konusunda fikirleri bile olmuyor.

Peabody'ye zor gelen tek şey evlatlık oğlu Sherman'ı büyütmek. Bay Peabody kendini Sherman'a adamış durumdadır ve ondan bir dâhinin bile kendi kendine çözmesi gereken çok zor bir şeyi öğrenecek - baba olmayı.

 

SHERMAN

Sherman, dışa dönük, heyecanlı, sürekli her şeyi merak eden bir çocuk. Zamanda yolculuk yapan süper dahi Bay Peabody'nin evlat edinmesiyle maceradan maceraya koşma şansını yakalar. Her genç gibi başını belaya sokma potansiyeline sahip ve altından kalkamayacağı işlere kalkışıyor - ama Sherman en zor problemleri bile çözdüğünden emin olacak bir karaktere sahip.

 

PENNY PETERSON

Penny çifte belanın ta kendisi - hem tatlı hem akıllı. İlkokulda tam bir lider - ta ki Sherman'la karşılaşana dek, Sherman ondan daha zeki çünkü. Penny'nin doğal karizması ve cesareti, aynı zamanda şefkatli ve vefakâr yapısı, Sherman'ı zamana meydan okuyacak bir arkadaşlığa götürecek.