Panzehir Filminden Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

26.11.2013 10:32

Türk sinema severlerinin uzun zamandır beklediği, aksiyon ve macera tarzındaki Panzehir filminin tanıtım fragmanı yayınlandı.

 

Dağ filmindeki başarılı yönetmenliğiyle tanıdıığımız Alper Çağlar'ı bir kez daha kamera arkasında görürken, filmin oyunc kadrosunda Emin Boztepe, Cüneyt Arkın, Christina Gottschalk, Tolga Akdoğan, Emir Benderlioğlu, Edoardo Costa, Florence Eugene, Levent Can ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimler yer alıyor.


“Bazen büyük günahlarımızın bedelini yaşarken öderiz.”

 

Film Emin Boztepe'nin canlandırdığı Kadir karakterinin üzerine odaklanmıştır. Kadir Korkut 48 yaşında. 30 senedir Kara Cemal diye bilinen 70 yaşındaki bir suç reisinin; İstanbul’un tek hakiminin sağ kolu. İkisi de birbirinin yansıması. Acımasız, zeki ve etraflarında korku ile anılan ayrı nesillerin yarattığı yeraltı dehaları. Cemal yönetmekte, Kadir öldürmekte.

 

Kadir, Elsa Lund adında kör bir kadına aşık olduğunda artık kurtlar sofrasından kalkması gerektiğini anlar. Ama içinde bulunduğu dünya Kadir’e vefa göstermez. Baba bildiği Kara Cemal, bitmek bilmeyen komploları uğruna oğlu bildiği ölüm meleğine de ihanet eder. Kadir, 6 saatte öldüren bir kimyasalla zehirlenir. Yaşamak ve sevdiklerini yaşatmak için tek çaresi Kara Cemal’in elinde tuttuğu panzehirdir. Bu sefer hayatı için Cemal’in istediklerini öldürmeye mecburdur. Kadir’in son gecesi böyle başlar. Zamanın tükendiği, bedellerin giderek arttığı bir adrenalin fırtınası. Yanında zehirlenen polis köstebeği Cem ile beraber bu canilerin arasından çıkmanın bedeli, mutlak bir yüzleşme demektir.

 

Panzehir filmi Mart 2014'te vizyona girecek.