Paul Walker Hayatını Kaybetti

01.12.2013 13:05

Araba tutkunlarını bir araya toplayan Hızlı ve Öfkeli serisinin Brian O'Conner karakterini canlandıran ünlü aktör Paul Walker, trafik kazansında hayatını kaybetti.

 

Los Angeles’ta hayır kuruluşu etkinliğine gitmek için arkadaşı ve ünlü yarışçı Roger Rodas’ın arabasıyla birlikte yola çıkan Paul Walker, arabayı kullanan Roger Rodas’ın hakimiyetini kaybederek, direğe çarpması sonucu yanan araba içerisinde hayatını kaybetti.

 

40 yaşında vefat ederek hayranlarını yasa boğan Paul Walker’ın ölüm haberini Facebook ve Twitter’dan sevenleri ve dostları paylaştı.

 

Beraber film çektileri ve iyi dostlarından birisi olan Vin Diesel twitter hesabından “Kardeşim, seni çok özleyeceğim. Cennet yeni bir melek kazandı. Huzur içinde uyu xxx” diyerek üzüntüsünü dile getirirken, filmdeki bir diğer rol arkadaşı Dwayne Johnson ise “Bu üzücü günde, tüm gücüm, sevgim ve inancım Walker’ın ailesiyle birlikte. Onun ışığında tüm gücümüzü bulacağız. Seni seviyorum kardeşim.” üzüntüsünü kamuoyuyla paylaştı.

 

Walker çekimleri devam eden ve 2014'te vizyona girecek Hızlı ve Öfkeli serisinin 7. filminde de rol almıştı. Son olarak ABD'de 2 hafta sonra gösterime girecek Yaşam Savaşı (Hours) adlı filmde başrol oynamıştı.