Amazing Spider-Man 2 Filminin Kötü Karakterleri Ortaya Çıktı

03.12.2013 11:03

The Amazing Spider-Man 2 filminin geçtiğimiz günlerde çıkan 30 saniyelik tanıtım videosundan sonra ortaya önemli bir görselli çıktı. Sinema salonlarını süsleyecek olan bu dev posterde, Örümcek Adam'ın filmde yer alacağı üç düşmanıda görücüye çıkmış oldu.

 

Göze ilk çarpan kötü karakter Jamie Foxx'un canlandırdığı Electro karakteri. Yapımcı firma bu karakterle ilgili olarak birçok görsel ve tanıtıcı video yayınlamıştı. İnternete sızan bu posterle birlikte Paul Giamatti'nin canlandırdığı Rhino karakterininde görsel efektli hali görücüye çıkmış oldu. Daha önceden bu karakterin görsel efektsiz halleri internette paylaşılmıştı. Posterde gözüken Rhino karakteri ise Ulstimate Rhino ismindeki bir karakter. Klasik romanlarını okuyan okuyucularımız kostüm olan Rhino'yu bilirler ama filmde yer alacak olan Rhino karakteri, Amerikan ordusu tarafından üretilen bir robot olacak.

 

Posterde gözüken son düşman ise Green Goblin. Bu zamana kadar Green Goblin'le ilgili kesin bir açıklama yapılmamıştı ancak posterde yer verilmesiyle birlikte Örümcek Adam'ın üçüncü düşmanında ismi belirlenmiş oldu. Örümcek Adam serilerinde uzun zamandır üç düşmanı bir arada görmüyorduk, zaten posterin altında yer alan "Büyük Savaş Başlıyor" yazısıyla birlikte, bizi aksiyon dolu bir filmin beklediğini görmüş oluyoruz.