Sin City: A Dame to Kill For’dan Yeni Afiş Geldi

17.12.2013 10:57

Sin City hayranlarının büyük bir merakla beklediği ikinci filminin afişi sonunda yayınlandı.

 

İlk olarak Sin City 2 ismiyle karşımıza çıkan film daha sonra Sin City: A Dame to Kill For olarak değişti. Bunun hemen arkasından yapımcılar filmin ismini tekrardan değiştirerek Sin City: A Dame to Die For olarak değiştirdiklerini açıklamışlardı. Ancak yayınlanan afişle birlikte Sin City: A Dame to Kill For ismine geri döndüklerini görmüş olduk.

 

Filmin ismindeki bu karmaşa bile neden filmin bu zamana kadar ertelendiğinin bir göstergesi oldu. Yapılan ilk açıklamalarda 2013'ün sonuna doğru çıkması planlanan film daha sonra 2014 yılının 22 Ağustos'una ertelendi. Afişin yayınlanmasıyla birlikte hayranlarına bir müjdeli haber daha veren yapımcılar, çok yakın bir zamanda filmin fragmanın yayınlanacağınıda açıkladılar.

 

İlk film kadar başarılı olacak mı bilmiyoruz ama bu filmin oyuncu kadrosuyla tüm hayranlarının heyecanlandırdığı kesin. Filmin oyuncu kadrosunda Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Mickey Rourke, Eva Green ve Jessica Alba gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Robert Rodriguez yer alacak.