Batman vs Superman'in Kötü Karakteri Joaquin Phoenix mi?

20.12.2013 14:18

Ben Affleck’in yeni Batman olmasıyla birlikte, Batman vs Superman filmine meraklar iyice yönelmişti. Bunun üzerine Hızlı ve Öfkeli serisinin güzel oyuncusu Gal Gadot’un Wonder Woman olarak kadroya katılması, filmin hayranlarını daha da meraklandırırken, kafalardaki kötü adam kim olacak sorusunun sorulmaya başlanmasına neden oldu.

 

Bu sorular sorulmaya başlandığı sırada, sinema dünyasında bir dizi haberler yapılmaya başlandı. Yapılan haberlere göre Warner Bros ve Zack Snyder’in kötü adam rolü için Joaquin Phoenix’e rol teklifinde bulundukları, Phoenix’in de bu role sıcak baktığı haberleri yapılmaya başlandı. Ancak bu haberlerle ilgili olarak resmi bir kaynaktan açıklama yapılmadı. Bununla birlikte haberler içerisinde hangi kötü adamı canlandıracağına dairde bir açıklama bulunmuyor.

 

Yeni filmde şuana kadar Ben Affleck,  Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane ve Gal Gadot’ın isimleri açıklandı. Filmin vizyona giriş tarihi kesinlik kazanmasada, 2015 yılında vizyona girmesi planlanıyor.