Nymphomaniac Sansürsüz İstanbul'da

28.01.2014 17:46

Türkiye İstanbul ayağı 13 Şubat’ta başlayacak bağımsız filmler festivali gösterimde olacak filimler açıklandı. Bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Programda yılın sinema olayı sayılan Lars von Trier filmi ‘Nymphomaniac’ da bulunuyor. 

 

NYMPHOMANIAC İKİ BÖLÜM BİRDEN

 

Festivalin galalar bölümünde özel gösterimle seyirci karşısına çıkacak Türkçe adı “İtiraf” olan ‘Nymphomaniac’, hiç kuşkusuz yılın en merak uyandıran filmleri arasında yer alıyor.

 

4 SAATLİK FİLM İKİ BÖLÜM GÖSTERİLECEK 

 

Danimarkalı yönetmen Trier’in yine provokatif bir işe soyunduğu film, seks bağımlısı bir kadının çocukluğundan yetişkinliğe, hayatının farklı dönemlerini anlatıyor. Bu ay Berlin Film Festivali’nde 5 saatlik, kesintisiz ilk bölümü gösterilecek filmin, !f İstanbul’da ise gösterilecek kopyası ise “özel sinema versiyonu” olacak. ‘İtiraf Bölüm 1’ 1 saat 50 dakika, ‘İtiraf Bölüm 2’ ise 2 saat 10 dakika sürecek.

 

BİLETLER CUMA SATIŞA ÇIKIYOR

 

13’üncü !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin biletleri İstanbul için 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde, Ankara ve İzmir için de 14-16 Şubat tarihlerinde indirimli ön satışa çıkacak. Biletleri Biletix ve sinema gişelerinden temin etmek mümkün.