‘Peri Tozu’ Yarışmasında Son Hafta

30.04.2008 11:23
‘Peri Tozu’ Yarışmasında Son Hafta

Türkiye’nin yenilikçi ve lider sinema sitesi Sinemalar.com’un, 35 milim Yapım ve Dağıtım ile birlikte düzenlediği, ‘Kapadokya tatili’ ödüllü Peri Tozu yarışmasına katılmak için son 5 gün.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ela Alyamaç’ın yaptığı, 4 Nisan’da vizyona giren \'Peri Tozu\' filmi ile ilgili soruları doğru yanıtlayan 1000’inci ve 2000’inci Sinemalar.com üyesi, peribacalarının diyarı Kapadokya’da çift kişilik, iki gecelik rüya gibi bir tatil kazanacak.

Talihli konuklar, Kapadokya’da 4 yıldızlı bir otelde iki gece konaklayacak, iki gün boyunca rehber eşliğinde Kapadokya turu yapacak ve bir gece Karakuş Eğlence Merkezi’ndeki yemekli gösteride ağırlanacak.

Tüm heybetiyle geçmişten günümüze uzanan peribacalarıyla ünlü Kapadokya’da iki gecelik harika bir tatil kazanmak için, ‘Peri Tozu’ yarışma sayfasında sorduğumuz ödüllü soruları doğru yanıtlamanız gerekiyor.

4 Nisan 2008 Cuma günü başlayan yarışmamıza katılım, 4 Mayıs 2008 Pazar akşamı saat 24:00’te sonra erecek. Kazananların listesi 5 Mayıs 2008 Pazartesi günü yarışma sonuç sayfasında ilan edilecek.

Yarışmaya katılmak için tıklayın!