Murat Şeker'den ‘Aşk Tutulması’

01.05.2008 12:00
Murat Şeker'den ‘Aşk Tutulması’

Murat Şeker, romantik-komedi tarzındaki ‘Aşk Tutulması’ adlı yeni filminde aşk ve sadakat temalarını işliyor.

9 Haziran’da çekimlerine başlanacak olan “Aşk Tutulması’’nın başrollerini  “Elveda Rumeli” ile çıkış yapan Tolgahan Sayışman ve “Arka Sokaklar” dizisinin başarılı ismi  Gamze Özçelik üstleniyor. Tolgahan Sayışman fanatik bir futbol taraftarını canlandırırken Gamze Özçelik onun aşık olduğu aşka küsmüş işkolik bir sigortacıyı oynuyor.

Sevilen dizi karakterleri “Aşk Tutulması’’isimli filmde sinemaseverlerle buluşuyor.

 “2 Süper Film Birden ve Plajda”’nın ardından üçüncü filmi için hazırlıklara başlayan yönetmen Murat Şeker, 2 Süper Film Birden’in ardından ikinci kez hem yapım hem de yönetmenliğe soyunuyor.

Yurtdışında Emir Kusturica başta olmak üzere Hal Hartley ve Fatih Akın gibi birçok yönetmenle çalışan Tim Seyfi, “En Son Babalar Duyar” dizisiyle isminden söz ettiren Ali Erkazan, Suzan Aksoy, Ayten Uncuoğlu ve Yasemin Öztürk ise filmin diğer oyuncuları.

Filmde ayrıca ünlü konuk oyuncular da yer alıyor. Sarp Apak, Erhan Emre, Feridun Düzağaç ve Murat Akkoyunlu gösterecekleri performanslarla filme renk katacaklar.

“Aşk Tutulması”; aşk ve sadakat temaları yörüngesinde, bir Fenerbahçe taraftarının hikayesi üzerinden, futbol olgusunu ve tutkusunu göstermeyi amaçlayan ve Türk toplumuna yönelik romantik-komedi tadında bir film olarak özetlenebilir.