Game of Thrones Film Oluyor

24.03.2014 11:36

Sabırsızlıkla beklenen dizi Game of Thrones'un 6 Nisan'a az bir zaman kalmasıyla birlikte, serinin yazarı George R.R. Martin'den sevindirici bir haber geldi.

 

Kitap serisinin yazımına devam eden George R.R Martin'in Game of Thrones evreniyle ilgili elinde daha bir çok hikayenin olduğunu ve özellikle bu hikayelerin bir tanesinden film yapacağını açıkladı. Sinema filmine uyarlayacağı hikayenin, yaşanan olaylardan 90 yıl öncesini anlatacak. Bildiğimiz üzere ejderhalara neler olduğu, duvarın nasıl yapıldığına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.

 

İlerleyen süreçlerde ortaya çıkacak olan filmlerin, dizinin kaç sezon süreceğine bağlı olduğunu da belirtiyor. Kitapların içerik yönünden zengin olması ve sürekli olarak geliştirilmesi dizinin sekiz ile on sezon arasında olma ihtimalini güçlendiriyor. Bu yüzden de dizide anlatılamayacak hikayelerin, en az iki saatlik filmlerle vizyona girmesini istediğini açıklamasına ekliyor.

 

Unutmayalım HBO bu zamana kadar bir çok dizisinden sinema filmi yaptı ve bu yönde başarılı oldu. Bu yüzden basında konuşulanlara göre şu günlerde Game of Thrones filmi için ciddi bir çalışmanın yürütüldüğüde konuşulan konulardan birisi.