Prometheus 2 Geliyor

25.03.2014 15:48

2012 yılında vizyona giren Prometheus, Alien hayranlarını heyecanlandırmış ve gösterime girdiği günden itibaren iyi bir çıkış yakalamıştı. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde 20th Century Fox tarafından bir açıklama yapılmış ve Ridley Scott'ın 4 Mart 2016 gizli bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı.

 

Bunun üzerine gazetecilerin araştırmaları sonucunda, gizli projenin Prometheus 2 olduğu ortaya çıktı. Bununla birlikte 20th Century Fox'un gizleme çalışmalarıda boşa çıkmış oldu. Bununla birlikte serinin devam filminin 4 Mart 2016 tarihinde vizyona gireceğide kesinleşmiş oldu.

 

Alien serilerini yazan ve yöneten Ridley Scott'ın Promethues serisinde de bu koltukları boş bırakmayacak gibi gözüküyor. ilk filmde Alien serisinin öncesine değinmesiyle birlikte, ikinci filmde arada biz zamanı işleyecek gibi gözüküyor.

 

Filmin senaryosunu ise Transcendence filminin yazarı Jack Paglen'in üstleneceği söylenmişti, ancak Hollywood dünyasında çıkan haberlere göre filmin senaryosunu Green Lantern ve Blade Runner 2 filmlerinin yazarı Jack Paglen'in üstleneceği söyleniyor.  

 

Devam filminin çekimlerine ise bu yılın sonbaharında başlanması bekleniyor.