The Hobbit 3 Filminin İsmi Değişebilir

17.04.2014 11:16

JJR Tolkien ve Hobbit hayranlarının oluşturduğu ve bu zamana kadar sağlam bilgilerin verildiği theonering.net filminden çarpıcı bir haber yapıldı.

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug filminden sonra üçüncü filmin ismi The Hobbit: There and Back Again olması bekleniyordu. Ancak yapılan haberle birlikte üçüncü filmin ismi The Hobbit: Into the Fire olabilir. Bunun nedeni olarak ise ikinci filmde istediğini elde edemeyen Warner Bros'un üçüncü filminde daha etkli bir isim kullanmak istemesi olarak yorumlanıyor.

 

Her ne kadar ikinci filmde istenilen sayılara çıkılamaması filmin hayran kitlesi kaybetmesi olarak gösterilsede, Warner Bros üçüncü filmin pazarlaması için elinden geleni yapacak gibi gözüküyor. Warner Bros tarafından resmi bir açıklama yapılmasada, çıkan haberler çok iddialı.

 

Haber içerisinde yer alan bir iddia ise filmin isminin The Hobbit: The Battle of the Five Armies olacağı yönünde. Bu haberlerin doğruluğu için yapımcı firma tarafından resmi bir açıklama yapılana kadar bekleyeceğiz.

 

The Hobbit 3′ün ismiyle ilgili resmi açıklama geldiğinde sizlere ileteceğimizi hatırlatalım ve filmin 17 Aralık’ta vizyonda olacağını da belirterek haberimizi noktalayalım.