Star Wars 7'nin Kadrosuna Merhaba Deyin

30.04.2014 10:21

Star Wars hayranlarının merakla beklediği açıklama dün akşam Lucasfilm tarafından yapıldı. Star Wars 7 filminin kadrosunu açıklandı ama isimleri duyduğunuzda şaşırmayın.

 

J.J. Abrams'ın uzun zamandır üzerine titrediği oyuncu kadrosu dün akşam yapılan açıklamayla ortaya çıktı. Uzun zamandır oyuncu seçimleri üzerinde uğraşan ve aralarında oyunculuk hayatına ilk kez adım adan ve figüranlar arasından seçilen oyuncular, Star Wars'un yeni serisinin yeni yüzleri olacaklar.

 

Oyuncu kadrosunda ilk dikkat çeken isim Adam Driver oldu. Girls dizisindeki performansıyla birlikte bir çok hayran elde etmişti. Bu ismi John Boyega takip ediyor. Çok fazla ön planda olmayan bu oyuncu en son olarak 24: Live Another Day dizisindeki bir rolüyle tanıyoruz. Bu yeni isimlere Daisy Ridley'de katıldı. Oyunculukta yeni bir isim olan Ridley, Mr Selfridge ve Silent Witness gibi televizyon dizilerinde yer almıştı.

 

 

Bu yeni isimler senaryonun ana kahramlanları oluştururken, bu isimlere Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ve Max von Sydow gibi isimlerde dahil oldu. Tabi Star Wars hayranlarının en çok merakla beklediği konu ise eski oyuncuların yeni seride geri dönüp dönmeyeceğiydi. Yapılan açıklamada oyuncu kadrosunda Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Kenny Baker isimlerinin yer almasıyla birlikte, bu konuda resmiyete bağlanmış oldu.

 

 

Eğer filmin çekimlerinde herhangi bir aksaklık yaşanmazsa film 18 Haziran 2015 tarihinde vizyona girecek.

 

Peki filmin oyuncu kadrosu hakkında siz neler düşünüyorsunuz ? Unutmadan hayran yapımı fragmanda karşınızda :)