Lupita Nyong’o ve Gwendoline Christie, Star Wars 7 Kadrosunda!

03.06.2014 10:57
Lupita Nyong’o ve Gwendoline Christie, Star Wars 7 Kadrosunda!

Star Wars: Bölüm VII’ni  oyuncu kadrosu yakın bir zaman önce anons edilmişti. Geçtiğimiz yıl, 12 Yıllık Esaret filmindeki performansı ile Oscar® alan Lupita Nyong’o’nun da bu oyuncu kadrosunda yer alacağı açıklandı.

 

Şu sıralar popüler televizyon dizisi Game Of Thrones’ta rol alan Gwendoline Christie de oyuncu kadrosuna seçildi. Kendisini bir sonraki film projesi olan The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’de izleyebilirsiniz.

 

“Lupita ve Gwendolin’nin Star Wars: Bölüm VII oyuncu kadrosunda yer alacak olması beni çok heyecanlandırıyor.’ diyor Lucasfilm’in başkanı Kathleen Kennedy. ‘Bu inanılmaz yetenekli grubun şekillendiğini görmek çok heyecan verici.’

 

Aktörler John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson ve Max von Sydow, serinin orijinal yıldızları Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, ve Kenny Baker’a yeni filmde katılacaklar.

 

Star Wars: Bölüm VII’nin yönetmeni J.J. Abrams... Senaryosu ise Lawrence Kasdan ve Abrams’ın kendisine ait. Filmin yapımcıları ise Kathleen Kennedy, Abrams ve Bryan Burk... John Williams, müzikleri bestelemek için geri dönüyor. Film, 18 Aralık 2015’te, tüm dünyada gösterime girecek.