Vin Diesel: Paul Walker benim kardeşimdi

05.08.2014 10:08

Hızlı ve Öfkeli filmlerinin yıldızı Paul Walker'la ilgili konuşan Vin Diesel, "Onunla aramızdaki kardeşlik çok başkaydı" dedi.

 

Cuma sabahı Amerika ’da yayınlanan Live With Kelly and Michael programına katılan oyuncu Vin Diesel, geçen sene araba kazasında hayatını kaybeden yakın dostu Paul Walker hakkında konuştu.

Walker’la Hızlı ve Öfkeli filmlerinde tanışan ve yakın arkadaş olan Diesel şunları söyledi: “Bu çok ağır bir şey. Ben fedailik yapan insanların dünyasında büyüdüm ve bu dünyada pek çok kişiyi kaybettik. Ancak Paul Walker’la yaşadığımız kardeşlik bambaşkaydı. Biz bu sektörde onunla beraber büyüdük. Beraberce ünlü olduk, en büyük franchise’ı beraber temsil ettik. O benim ortağımdı ve bu çok garip… Hayatım boyunca aktörlük yaptım ama bu işte size öğretmedikleri bir şey var. Bir yandan birisi için yas tutup bir yandan da seninle aynı sahnedeymiş gibi davranmak çok zor.”

Diesel’a filmi Walker olmadan çekmenin nasıl bir his olduğu sorulduğunda, duygusal anlar yaşayan aktör “Yaşadığım bu yolculuktaki karanlık anlardan biriydi. Biliyorsunuz ya, zor bir şeydi” dedi.

Paul Walker Los Angeles’ta Hızlı ve Öfkeli 7 filminin setinde yaşanan araba kazasında hayatını kaybetmişti. 30 Kasım 2013’te yaşanan kazada, arabayı kullanan 38 yaşındaki Roger Rodas bir trafik ışığına çarpmış, her ikisi de hayatını kaybetmişti. Filmin çekimleri özel efektler kullanılarak tamamlandı. Walker’ın rolünü erkek kardeşleri üstlenirken, kardeşlerin yüzleri bilgisayar efektiyle Paul Walker’a benzetildi.

Hızlı ve Öfkeli serisinin 7. filmi, ABD ’de 3 Nisan 2015’te gösterime girecek.