Grace of Monaco, Bu Hafta Sinemaskop'ta

20.09.2014 11:26

Bu hafta Sinemaskop’tan Monako Kraliyet Ailesi geçiyor. Nicole Kidman ve Tim Roth’un başrollerini paylaştığı biyografik drama Kraliyet ailesi tarafından pek beğenilmeyip protesto edilse de vizyonda şansını deniyor.Grace Kelly’nin bir prenses olmasını anlatan Grace Of Monaco kamera arkası ile Sinemaskop’ta olcak.

 

İnsanlık tarihine imzalarını kazımış kişiler onlar... Ya yaptıkları işlerle ya da ilginç hayatlarıyla... Yapımcılar da bu altın fırsatı asla kaçırmaz.Bu hafta sinema tarihine de damgasını vurmuş biyografilerin soundtrackleri kulaklarınızın pasını silecek.

 

Ölümünün üzerinden 52 yıl geçse de sinemanın altın kızı, ikonu Marilyn Monroe. Hayatı dışarıdan kolay gibi görünse de mutsuzluktan çok çekmiş biri.Bu haftaki sinedosya köşesinde Norma Jean adında kırmızı yanaklı ve şaşkın ifadeli kızın nasıl Marilyn Monroe’ya dönüştüğünü görüyoruz.

 

Geçen hafta sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı...sinema dünyasındaki en son gelişmeler sinehaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye Boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri...

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.... Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz...

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 19 Eylül Cumartesi günü 12:00’da Kanal 35 ekranlarında... Sakın kaçırmayın...