Oyuncak Hikayesi 4 2017'de Geliyor!

08.11.2014 19:01

Pixar Animasyon Stüdyosu’nun dünyanın ilk bilgisayar animasyonu “Oyuncak Hikayesi” filminden yaklaşık 20 yıl sonra “Oyuncak Hikayesi 4” ile birlikte izleyiciler,  Disney-Pixar’ın bu çok sevilen, ikonik karakterleriyle tekrar buluşuyor.

“Oyuncak Hikayesi” ve “Oyuncak Hikayesi 2” filmlerinin yönetmeni John Lassater; Woody, Buzz Işıkyılı ve diğer tüm oyuncakların hayatlarındaki yeni bir sayfayı açan filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Filmin senaryosu, üç Oyuncak Hikayesi filminin de yazarları olan Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve  Lee Unkrich tarafından yazılıyor.

“Bu karakterleri çok seviyoruz. Bizim için aile gibiler.” diyor Lassater: “Oyuncak Hikayesi 3’te, Woody ve Buzz’ın Andy ile olan hikayesi o kadar güzel sona ermişti ki uzun bir süre yeniden bir Oyuncak Hikayesi filmi yapmayı aklımızın ucundan geçirmedik. Ama daha sonra Andrew, Pete, Lee ve ben bu muhteşem fikiri ortaya çıkardığımızda, bunu düşünmeden duramadım. Benim için çok heyecan vericiydi. Bu filmi yapmamız gerektiğini biliyordum ve kesinlikle filmin yönetmeni ben olmalıydım.”

Filmin senaryo kadrosuna, Rashida Jones ve  Will McCormack katılırken Pixar’ın usta yapımcısı Galyn Susman da yapımcı kadrosunda yerini aldı.

Filmin 16 Haziran 2017 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Oyuncak Hikayesi serisinin 3. ve son filmi, 2010'da gösterime girmişti.