Seni Seviyorum Adamım 2. Galasını KKTC'de Yapacak

18.11.2014 17:42

Yapımcılığını Kıbrıslı Türk Galip Gültekin’in üstlendiği “Seni Seviyorum Adamım” isimli filmin Kuzey Kıbrıs galası, 20 Kasım’da Merit Crystal Cove Hotel’de gerçekleştirilecek.

Bozulmamış doğası, uygun hava şartları ve kullanılmamış farklı mekânların varlığı ile yapımcıların dikkatini çeken Kuzey Kıbrıs, yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın yaptığı, başrollerini Gizem Karaca ve Barış Kılıç’ın üstlendiği “Seni seviyorum adamım” isimli filme ev sahipliği yaptı. 

Kıbrıslı Türk Galip Gültekin’in sahibi olduğu VTR Production’un yapımcılığını üstlendiği film,  TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve KKTC Başbakan Yardımcılığı’nın desteğinin yanı sıra Girne Amerikan Üniversitesi ve Merit Crystal Cove Hotel sponsorluğunda tamamlandı.

Filmin Kuzey Kıbrıs galası 20 Kasım’da Merit Crystal Cove Hotel gerçekleştirilecek. Film ekibinden; Barış Kılıç, Gizem Karaca, Asuman Dabak, Serhat Özcan, Aslı Orbağ, Orçun Kaptan, Emre Koç ve Murat Serezli ile Barış Kılıç’ın halen yayınlanmakta olan TV dizisi “Güllerin Savaşı”nda rol alan Sercan Bağder ve Arsen Gurzap’ın da galada hazır bulunacakları belirtildi.

Film, mesleğine küserek Kıbrıs’ta bir sahil kasabasına yerleşen eskiden oldukça başarılı bir müzik yapımcısı olan Ömer ile hayatının son günlerini yaşadığını öğrenen genç ve yetenekli bir kız olan Ezel’in hikâyesini konu alıyor.

Filmin Türkiye galası ise 19 Kasım'da İstanbul Kanyon AVM'de gerçekleştirilecek.