Yapışık Kardeşler'den Ivana Sert Sürprizi: Bizimle Diyılsın

12.02.2015 11:45

Vizyona girdiği günden itibaren, gişe şampiyonluğunu kimselere bırakmayan ve ikinci haftasında gişede milyona koşan Yapışık Kardeşler, sürprizlere doymuyor.

Başrollerinde İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert’in oynadığı komedi ve aksiyon dolu film, seyirciden büyük ilgi görüyor. Henüz onuncu gününde altıyüz otuz bin seyirciyi salonlara toplayan filmin ekibi, bu ilgiye eğlenceli bir sürprizle karşılık veriyor. Ivana Sert’in yıllardır dillere yapışan lafı “Bizimle Diyılsın” Yapışık Kardeşler filminin sürpriz şarkısı oluyor. 

Ivana Sert “Bizimle Diyılsın” şarkısıyla çok ses getireceğe benziyor. Kadın erkek atışması şeklinde ilerleyen şarkıda İlker Ayrık ve Hakan Bulut, Ivana Sert’e rap yaparak eşlik ediyor. Ivana Sert, erkeklere “bizimle diyılsın” diyor; İlker Ayrık ve Hakan Bulut da erkeklerin sesi oluyor. Filmin enerjisini taşıyan şarkı, sevgililer gününe sayılı gün kala, bütün kadın ve erkeklerin diline dolanacak gibi görünüyor.

Alper Atakan’nın düzenlemesini yaptığı şarkının klibinde, mikrofon başına geçen Ivana Sert’in, muhteşem enerjisi gözlerden kaçmıyor. Sıcakkanlılığı ve cesaretiyle herkesi kendine hayran bırakan Sert’in, şarkıyı söylerkenki muzip tavrı ise bütün ekibi güldürüyor. 

Şarkıda ‘fabrikasyon erkekler’den dert yanan Ivana Sert “Bu şarkı sevgililer gününü bahaneler uydurup geçiştirmeye çalışan tüm uyanık erkeklere gelsin” diyor. “Bizimle Diyılsın” şarkısı, klibiyle de çok izlenecek gibi görünüyor.