Kızından 1 Gün Sonra Debbie Reynolds da Vefat Etti

29.12.2016 21:45

Carrie Fisher'ın ölümünün üzerinden henüz 1 gün geçmişken aynı ailenin bir ünlü üyesi daha yaşama veda etti. Fisher'ın annesi, ünlü sinema ve müzikal oyuncusu Debbie Reynolds da hayatını kaybetti.

Kızının ölümünün ardından oğlu Todd Fisher'ın evinde inme geçiren Reynolds, Los Angeles'taki Cedars-Sinai Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak burada hayatını kaybetti. Reynolds, Carrie Fisher'ın vefatının ardından kendi resmi Facebook hesabından, kızı için dua eden ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür etmişti.

Reynolds'ın oğlu Todd Fisher, yaptığı açıklamada annesinin son hafta içinde çok zor günler geçirdiğini, Fisher'ın ölümünün ardından da kızıyla birlikte olmak istediğini belirttiğini ve bunların son sözleri olduğunu söyledi.

1932'de El Paso, Texas'ta doğan Reynolds, genç yaşta sinemaya atılmış, özellikle oynadığı müzikallerle 1950'li yıllarda çok popüler olmuştu. Dönemin yıldız müzikal oyuncuları Gene Kelly ve Donald O'Connor ile 1952'de çevirdiği Yağmur Altında (Singin' in the Rain) filmi, müzikal filmler tarihinin en önemli yapımlarından bir tanesi olarak anılmayı sürdürmekte.