Sinepedi Puanı

/10


bu filmi izledi.

Arog’un Rakibi ‘Şeytanın Pabucu'

Haber Detay

Arog’un Rakibi ‘Şeytanın Pabucu'

Mia Film, efektleri, senaryosu ve kurgusuyla Türk Sinema tarihine “en ilginç ve en korkunç”  film olarak geçen ‘Musallat’ın ardından, yine ses getirecek ve gündem yaratacak bir komediye imza atıyor: “Şeytanın Pabucu”.

Başrollerini Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Barış Falay ve Yılmaz Gruda’nın paylaştığı film, Cem Yılmaz’ın “Arog” filmiyle aynı gün, 5 Aralık’ta vizyona girecek.

Yapımcılığını Mia Film/Banu Akdeniz’in üstlendiği ‘Şeytanın Pabucu’nun yönetmenleri ise yine başarılı yapımlara imza atmış iki isim; Turgut Yasalar ve Hilal Bakkaloğlu. Senaryoyu ise Yasalar, Bakkaloğlu ve Aslı Doğan birlikte kaleme aldı.

İzleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek senaryosu, kurgusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Şeytanın Pabucu’nun “yılın komedisi” olacağına inandıklarını belirten Yapımcı Banu Akdeniz, “Arog’la aynı gün vizyona girme cesaretini nasıl gösteriyorsunuz’ diye soranlara, ‘Projemize o kadar çok güveniyoruz ki, rakip tanımıyoruz, diye cevap veriyorum. Filme inanmak çok önemli… Senaryosu, oyuncu kadrosu, müzikleri, prodüksiyonu her şeyiyle dört dörtlük bir komedi filmi çekiyoruz. Sinemaseverler, kılıktan kılığa giren, “Hacı Abla”yken komşunun seksi sarışın kızı Aysel’e (Aysun Kayacı) kur yapan Burhan’a (Fatih Ürek)  bayılacak… “Şeytanın Pabucu”, Türk halkının ailece izleyecekleri, hatta bir kez değil eğlenmek için defalarca seyredecekleri bir komedi klasiği olacak” dedi.

Yorumlar (33)

Yorum Yaz

Sadece Detaylı Yorumlar

Tüm Yorumlar

TheCollector35
TheCollector35
15 Haziran 2011, 19:33
+
Başlığa çok güldüm gerçekten.Arog ne kadar kötü olsa bile Şeytanın Pabucu kesinlikle arog un rakibi olamaz.Fatih ürek nerde cem yılmaz nerde yani :)
Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
Cevap yaz
 
Twostart
Twostart
09 Mayıs 2011, 13:16
+
güzel değildi şeytanın papucu. Arog da pek iyi değildi fakat arog ondan daha başarılıydı.
Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
Cevap yaz
 
mcnisa
mcnisa
11 Mart 2009, 13:04
+
bence arogun rakibi olamaz arog çok daha iyi bir film
Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
Cevap yaz
 
Katty
Katty
22 Ocak 2009, 08:16
+
Bence de arog çok daha ilginç ve güzel .
Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
Cevap yaz
 
tahabilmen
tahabilmen
24 Aralık 2008, 14:11
+
Çok,çok saçma bir olay. Şeytanın Pabucu filmi bence 500 bin izleyici bile toplayamaz. A.R.O.G Bence 3 milyon seyirci toplar . Recep İvedik En üst sırada bulunur .
Bu yoruma 0 cevap verilmiş.
Cevap yaz
 

İLGİLİ FİLMLER

Şeytanın Pabucu

HAFTANIN BİRİNCİSİ

egekurtulus
Göster