'Hayat Var', 27 Mart'ta Gösterimde!

16.03.2009 11:42
'Hayat Var', 27 Mart'ta Gösterimde!

“Beş Vakit” filmiyle ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Reha Erdem’in yeni filmi Hayat Var, 27 Mart’ta sinemalarda...

İstanbul’a ilk kez denizden yaklaşan ve İstanbul’u suların üzerinden görüntüleyen Reha Erdem’in son filmi “Hayat Var”, yönetmenin 20 yıllık sinema serüveninin son halkası.

Filmde, 14 yaşındaki Hayat, balıkçılık yapan babası ve yatalak dedesiyle birlikte İstanbul Boğazı’nın kenarındaki derme çatma bir evde yaşar. Aşkın var olmadığı bu acımasız dünyada çocukluk ve kadınlık arasında sıkışıp kalan Hayat, etrafındaki tüm adaletsizliklere rağmen yaşama tutunmaya çalışır.

45. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Sinema Yazarları Jürisi özel ödülüne layık görülen “Hayat Var”, Şubat’ta gerçekleştirilen 59. Berlin Film Festivali’ne katılan iki Türk filminden biri oldu ve katılımcılar ve eleştirmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Başrolünü Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu ve Levend Yılmaz’ın paylaştığı Reha Erdem’in son filmi "Hayat Var", 27 Mart’ta sinemaseverlerle buluşuyor...